Adelina Pestrițu și-a scos micuța la piscină! Zenaida, adorabilă în costum de baie

Ultima actualizare:
Zenaida, micuța Adelinei Pestrițu, adorabilă în costum de baie
Zenaida, micuța Adelinei Pestrițu, adorabilă în costum de baie

La ce te poate face soarele și timpul frumos de afară să te gândești? Vacanță, bineînțeles! Adelina Pestrițu, iubitul ei și fetița pe care cei doi o au împreună s-au rupt puțin de cotidian și au plecat degrabă la munte, unde s-au bucurat de priveliști frumoase și relaxare din plin.

Profitând de vremea frumoasă de afară, Adelina Pestrițu și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, au decis să pornească într-o „aventură montană” alături de micuța lor, Zenaida Maria. Cei doi fericiți părinți au ales Sinaia drept locație turistică, unde s-au relaxat, au petrecut mult timp în aer liber, au mâncat bunătăți și s-au distrat alături de micuța lor.

Adelina Pestrițu și micuța ei „se bat” în costume de baie 

Mămica Adelina a profitat de ocazie și pentru a-și arăta silueta perfectă pe rețelele de socializare, având în vedere că vedeta a reușit să slăbească în timp record după ce i-a dat naștere fetiței ei. Cele două au avut un frumos moment mamă-fiică, mergând împreună la piscină și înotând în voie. 


    Zenaida, micuța Adelinei Pestrițu, adorabilă în costum de baie Foto Instagram
Zenaida, micuța Adelinei Pestrițu, adorabilă în costum de baie Foto Instagram

Adelina Pestrițu a ales pentru această ocazie un costum de baie întreg de culoare neagră, decupat sexy, iar micuței ei i-a ales o ținută mai colorată, Zenaida purtând un costumaș de baie cu volănaș, în care arăta de-a dreptul adorabil.

„Nu sunt ca o mamă obișnuită, pentru că eu vreau să fiu o mama cool”, a scris Adelina în dreptul imaginii publicate pe rețelele de socializare. Fanii ei i-au admirat acesteia silueta bine întreținută, întrebând-o cam câte ore petrece la sală pentru a arăta în acest fel. Fosta prezentatoare TV a explicat că face sport în jur de 6 și 10 ore pe săptămână. 

Adelina Pestrițu, pregătiri intense pentru nuntă 

Adelina Pestrițu se pregătește intens pentru nunta care urmează să aibă loc anul acesta. Vedeta și partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, sunt foarte atenți la detaliile pe care le pun la punct pentru marele eveniment și au grijă să nu omită nimic.

„În familia noastră numai despre asta de vorbeşte. Nu am ales rochia de mireasă şi nu am stabilit nici ziua exactă. Nu mi-ar plăcea să fiu mireasă îmbrăcată gros, să murdăresc rochia albă, de fapt rochiile. Am optat pentru două modele, dar sunt la nivel de discuţie, de idee.

Săptămâna următoare voi discuta cu un designer pe tema asta. Sunt 12-15 case de modă cu care as putea colabora pentru rochia de mireasă, care m-ar putea ajuta să-mi pună în practică toate ideile. Eu sunt foarte complicată. Pe princiiul ăsta funcţionez. Fac din lucruri simple, unele complexe”, a mărturisit Adelina la Click!, explicând că nunta nu va avea loc mai devreme de luna mai, dar nici mai târziu de noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net