Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu a vorbit extrem de deschis despre evoluția ei în lumea showbiz-ului și a recunoscut că a făcut anumite greșeli, dar că nu regretă absolut nimic. 

Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud
Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud

Adelina Pestrițu este o prezență foarte plăcută în lumea showbiz-ului, iar frumoasa brunetă a evoluat foarte mult, de la rolul de asistentă TV la cel de influnceriță cu o mulțime de fani. 

Adelina Pestrițu a fost adeseori criticată din cauza aparițiilor ei mult prea îndrăznețe, fie la evenimente sau pe rețelele de socializare, unde și-a etalat vestimentația sumară, lăsând cât mai mult la vedere. 

De asemenea, vedeta a fost ținta mai multor ironii din cauza intervențiilor estetice prin care a trecut de-a lungul timpului, însă Adelina susține că deși este conștientă de greșelile pe care le-a făcut în evoluția ei, nu regretă nimic. 

Ea a menționat că va recurge la anumite retușuri estetice de fiecare dată când va considera că este necesar, deoarece își dorește să aibă un look impecabil.

Adelina a vorbit foarte deschis despre aparițiile ei nud și a mărturisit că se acceptă așa cum este și îi place să se înfățișeze publicului într-o manieră cât mai autentică. 

Poate dacă mi-aș dori să mă retrag în munți și să mă călugăresc, da. Însă niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt. Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operațiietc. Un lucru poate nu e suficient de clar în această evoluție a mea. Eu mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele, în momentul acela al vieții mele. E despre mine și despre ce am învățat eu trecând prin această viață. Nu vreau să fiu altfel! , a spus Adelina Pestrițu pentru Viva

Adelina Pestrițu consideră că a avut de învățat din greșelile ei

Vedeta susține că a învățat din fiecare experiență prin care a trecut, chiar dacă a făcut și alegeri mai puțin inspirate. 

Fiecare experiență m-a învățat ceva. Că avem rațiuni diferite, asta este altă discuție. Însă nu vreau să fiu pe placul tuturor. Dumnezeu a împărțit lumea în două, te aștepți să-i unesc eu? Îmi cunosc foarte bine greșelile, însănimic nu mă face să regret ceva. Sunt un om care cel mai bine învață din propria lui experiență, nu a altora, și m-am obișnuit cu asta. Totul este despre acceptare și despre cum vrea fiecare să-și trăiască viața. Alegerile mele au niște motive la bază pe care, dacă nu mi le cunoști, n-ai cum să mă judeci, decât dacă îți cauți scuze în viața mea pentruceea ce trăiești tu., a declarat Adelina Pestrițu. 

Adelina Pestrițu s-a aflat într-un adevărat război cu Iulia Albu

Cel mai aprig critic al Adelinei Pestrițu a fost Iulia Albu, care a taxat-o pentru fiecare apariție ai ei, iar bruneta i-a răspuns indirect prin intermediul unor postări ironice pe pagina ei de socializare. 

Între Iulia Albu și Adelina Pestrițu a existat la un moment dat un adevărat război pe social-media, iar criticul de modă a desființat-o în direct la Măruță pe fosta lui Vârciu.

Apogeul conflictului dintre cele două dive a fost în cadrul unei emisiuni găzduite de Liviu Vârciu când prezentatorul a întrebat-o pe Iulia Albu despre găina ei, iar stilista i-a răspuns că, din câte știe ea, Liviu preferă curcile.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net