Iulia Albu o spulberă pe Adelina Pestrițu în fața lui Liviu Vârciu. Mesaj umilitor către fosta artistului

Ultima actualizare:

Iulia Albu nu a ratat ocazia de a o umili pe Adelina Pestrițu, în cadrul unei emisiuni TV, prezentate chiar de Liviu Vârciu, fostul partener al influenceriței.

image

Iulia Albu, supranumită "scorpia showbiz-ului", a dovedit, în cadrul unei emisiuni TV, că nu are de gând să pună punct conflictului cu Adelina Pestrițu.  

Fosta jurată de la "Bravo ai stil!" nu a ratat ocazia de o ataca pe fosta asistentă TV, chiar în fața lui Liviu Vârciu, care a avut o relație extrem de mediatizată cu Adelina Pestrițu.  

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii la care a fost invitată și Iulia Albu, i-a adresat acesteia o întrebare aparent nevinovată, menită să stârnească amuzamentul. Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a luat acest gest ca pe o adevărată provocare, așa că i-a dat câteva replici usturătoare, în care a atacat-o și pe Adelina Pestrițu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu.  

Liviu Vârciu a întrebat-o pe Iulia Albu dacă găina, pe care o ține ca animal de companie, are coteț. Stilista i-a răspuns pe un ton acid și a aruncat cu săgeți pline de venin și către Adelina Pestrițu. Iulia Albu i-a reproșat actorului că și el a avut o iubită care obișnuiește să “cotcodăcească”.

“Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”, a spus Iulia Albu.

Liviu Vârciu a fost luat prin surprindere de remarca Iuliei Albu și, vizibil stânjenit, încercat să dea o replică la fel de sarcastică. “Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am. Deci ai sau nu ai coteț? Ca să știu”, a spus îndrăzneț Liviu Vârciu.

Iulia Albu a fost extrem de perspicace și i-a răspuns tranșant prezentatorului. “Coteț nu am, dar am cocoș”, a conchis ironic Iulia Albu.

De la ce a pornit războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu

Războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu a izbucnit în urmă cu un an, când stilista a desființat-o printr-un mesaj dur pe rețelele de socializare pe fosta lui Vârciu. Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a făcut o comparație între găina ei și Adelina Pestrițu.  

“Oare ce animal de companie are acum Iulia Albu? Nu are cușcă, dar are casă, nu face Cotcodac, dar face ouă, trăiește pe picior mare fără a putea merge. Și nu, nu este o găină mută și șchioapă cu o casă închiriată pe numele ei”, a scris Iulia Albu.

Reacția Adelinei Pestrițu nu s-a lăsat așteptată, iar fosta prezentatoare TV a răspuns Iuliei Albu, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.  

“După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani [ remember (n.r.: îți amintești)?]. E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (NU de la mine), dar nu spun mai multe, pentru că sunt femeie și NU încurajez violența de niciun fel. Nu pretind că sunt cea mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar, te rog, să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiență în a le lăsa la 50 de grade în mașină și, apoi, să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net