Iulia Albu o spulberă pe Adelina Pestrițu în fața lui Liviu Vârciu. Mesaj umilitor către fosta artistului

17 ianuarie 2022

Iulia Albu nu a ratat ocazia de a o umili pe Adelina Pestrițu, în cadrul unei emisiuni TV, prezentate chiar de Liviu Vârciu, fostul partener al influenceriței.

image

Iulia Albu, supranumită "scorpia showbiz-ului", a dovedit, în cadrul unei emisiuni TV, că nu are de gând să pună punct conflictului cu Adelina Pestrițu.  

Fosta jurată de la "Bravo ai stil!" nu a ratat ocazia de o ataca pe fosta asistentă TV, chiar în fața lui Liviu Vârciu, care a avut o relație extrem de mediatizată cu Adelina Pestrițu.  

Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii la care a fost invitată și Iulia Albu, i-a adresat acesteia o întrebare aparent nevinovată, menită să stârnească amuzamentul. Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a luat acest gest ca pe o adevărată provocare, așa că i-a dat câteva replici usturătoare, în care a atacat-o și pe Adelina Pestrițu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu.  

Liviu Vârciu a întrebat-o pe Iulia Albu dacă găina, pe care o ține ca animal de companie, are coteț. Stilista i-a răspuns pe un ton acid și a aruncat cu săgeți pline de venin și către Adelina Pestrițu. Iulia Albu i-a reproșat actorului că și el a avut o iubită care obișnuiește să “cotcodăcească”.

“Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”, a spus Iulia Albu.

Liviu Vârciu a fost luat prin surprindere de remarca Iuliei Albu și, vizibil stânjenit, încercat să dea o replică la fel de sarcastică. “Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am. Deci ai sau nu ai coteț? Ca să știu”, a spus îndrăzneț Liviu Vârciu.

Iulia Albu a fost extrem de perspicace și i-a răspuns tranșant prezentatorului. “Coteț nu am, dar am cocoș”, a conchis ironic Iulia Albu.

De la ce a pornit războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu

Războiul dintre Iulia Albu și Adelina Pestrițu a izbucnit în urmă cu un an, când stilista a desființat-o printr-un mesaj dur pe rețelele de socializare pe fosta lui Vârciu. Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a făcut o comparație între găina ei și Adelina Pestrițu.  

“Oare ce animal de companie are acum Iulia Albu? Nu are cușcă, dar are casă, nu face Cotcodac, dar face ouă, trăiește pe picior mare fără a putea merge. Și nu, nu este o găină mută și șchioapă cu o casă închiriată pe numele ei”, a scris Iulia Albu.

Reacția Adelinei Pestrițu nu s-a lăsat așteptată, iar fosta prezentatoare TV a răspuns Iuliei Albu, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.  

“După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani [ remember (n.r.: îți amintești)?]. E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (NU de la mine), dar nu spun mai multe, pentru că sunt femeie și NU încurajez violența de niciun fel. Nu pretind că sunt cea mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar, te rog, să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiență în a le lăsa la 50 de grade în mașină și, apoi, să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

stanga
dreapta
adelina pestritu 4 0 jpg jpeg
adelina pestritu catelusa nobby jpeg
adelina pestritu 7 jpeg
adelina pestritu png
adelina pestritu jpg
oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg