Liviu Vârciu, supărat că a ieșit în pierdere după botezul fiului: «Am rămas dator, zgârciților. Am plicurile acasă!»

17 octombrie 2021
image
Liviu Vârciu, alături de frumoasa lui familie

A făcut botez în pandemie și a cam luat țeapă! Liviu Vârciu le bate obrazul invitaților de la botezul băiețelului său, eveniment care a avut loc luna trecută! Acesta spune că invitații au fost cam zgârciți și nu ar fi "cotizat" cum trebuie.

În urmă cu mai bine de un an, pe 28 mai 2020, Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Anastasia (4 ani). Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Liviu și Anda au făcut anul trecut doar creștinarea micuțului Matei Liviu și au amânat petrecerea cu mulți invitați, pentru anul 2021.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image

Ei au organizat luna trecută un chef de cinci stele la un local de lux din Otopeni, unde au chemat toată floarea showbiz-ului. Au fost în jur de 300 de invitați, unul și unul, majoritatea fiind colegii din Antena 1. Printre aceștia s-au numărat: Pepe cu iubita Jasmine, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan cu Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții. Numai focurile de artificii de la botezul micuțului ar fi costat 5000 de euro, iar darul s-a zvonit că ar fi început de la 300 de euro în sus!

„Eu nu sunt unul din artiștii ăia care fac botezul gratis!”

Ce să vezi, însă! După paranghelie, Liviu Vârciu este foc și pară! Artistul a constat că a ieșit în pierdere după ce a numărat banii din plicurile invitaților. „Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a declarat Liviu Vârciu, într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, difuzat joi, 14 octombrie, la Antena Stars. 

Deși cheful s-a ținut la un local de cinci stele în Otopeni, unde vedetele obișnuiesc să facă nunți și botezuri cu ceva reduceri, Liviu Vârciu a ținut să sublinieze că el a scos bani grei din buzunar pentru petrecerea fiului său. „Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus acesta.

Citește și:

Liviu Vârciu și Anda Călin, botez de cinci stele pentru fiul lor! Imagini de la petrecerea grandioasă, cu multe vedete

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi Bădălău jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png