Victor Slav, primele declarații despre căsătoria cu Selina: «Eu sunt un familist»

Ultima actualizare:

    Victor Slav și Selina sunt împreună de doi anifoto: Facebook
Victor Slav și Selina sunt împreună de doi anifoto: Facebook

Victor Slav se pregătește să îmbrățișeze din nou postura de tătic. El are o fetiță din căsnicia cu Bianca Drăgușanu, dar își dorește un moștenitor și cu actuala sa iubită, misterioasa Selina.

S-a iubit cu Anda Adam, a fost însurat cu Bianca Drăgușanu, iar de aproape doi ani are o relație cu Selina, o blondă din tiparul fizic al fostelor lui iubite: înaltă, cu implanturi, blondă și cu buze voluptuoase. Cei doi locuiesc împreună și se ajută în afaceri. "Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr, nu am vrut să ieşim în evidenţă. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg", spunea Victor Slav într-un interviu pentru Click!

Victor Slav: "Căsătoria este un lucru firesc"

Iată că acum el e pregătit pentru pași serioși cu iubita sa. Vrea un copil și o familie. "Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a dezvăluit Victor Slav într-un interviu pentru cel mai nou număr al revistei VIVA.


    Victor Slav și prietenul Bogdan Vlădău, alături de partenerele lorfoto: arhivă personală
Victor Slav și prietenul Bogdan Vlădău, alături de partenerele lorfoto: arhivă personală

Fostul prezentator al rubricii Meteo, de la PRO TV, are numai cuvinte frumoase despre partenera lui. "Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții. Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia, și am găsit toate aceste lucruri lângă ea. Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață", a mai spus Victor pentru sursa menționată.

Citește și:

INTERVIU Victor Slav, primele declarații despre misterioasa Selina: «Iubita mea e un model de femeie»

Exclusiv! Victor Slav, la cumpărături cu noua iubită. Ce provizii și-au făcut

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net