Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău face nuntă în Bolintin Vale, în super localul familiei, unde, în urmă cu mai mulți ani, a investit aproape 5 milioane de euro. Protagonista evenimentului este Sabina Bădălău, căsătorită, în iunie 2019, cu Răzvan Marica. Cei doi au avut, atunci, o petrecere pe malul lacului Snagov, însă doar pentru a marca cununia civilă. Imediat după a venit pandemia, iar planurile pentru de nuntă au fost anulate, iar acum, că tot s-a dat liber la restricții, sora lui Bădălău vrea să facă un eveniment cum nu a mai văzut România. Click! a aflat că Bianca Drăgușanu nu este invitată, iar motivul principal: mireasa, dar și mama milionarului nu o plac. Diva showbiz-ului nu este văzută cu ochi buni de familia iubitului ei, am putea spune că nici nu o suportă, deși ea le-a declarat iubire.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, într-o relație complicată
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, într-o relație complicată

Gabi Bădălău, nuntă în Bolintin Vale

Domeniul de 10 hectare din Bolintin Vale pe care îl deține familia Bădălău s-a transformat într-o locație de evenimente în care s-au investit aproximativ 5 milioane de euro. Acolo va face nuntă Sabina Bădălău, care este deja căsătorită, în acte, de trei ani cu Răzvan Marica. 

Cei doi îndrăgostiți au ales să facă nunta acum, asta după ce pandemia le-a spulberat planurile în 2020. Sabina și Răzvan s-au căsătorit în iunie 2019, au avut un party la Snagov, unde și Viorica Dăncilă, dar și alți grei din politică au fost invitați, însă nu a fost de ajuns. 

Familia Bădălău a așteptat momentul, pentru că și-a dorit ca Sabina să aibă o seară magnifică, de neuitat, iar pe 6 mai va fi ziua cea mare! Fiica lui Niculae Bădălău va avea nunta mult visată, în sala de evenimente pe care o deține în Bolitin Vale. Invitații vor fi unul și unul, având în vedere că va fi un eveniment organizat într-o zonă exclusivistă. Crema societății, cei mai buni muzicanți, dar și alte personaje de mare impact vor fi prezente.

Sabina Bădălău se ocupă localul din Bolintin-Vale

Se aude de venirea lui Nikos Vertis la nuntă, însă familia Bădălău nu a confirmat prezența artistului, care pentru o singură reprezentație cere în jur de 35.000 de euro. Menționăm că nunta a costat în jur de câteva sute de mii de euro. 

Vorbim de 10 hectare de pământ împădurite, în apropierea râului Argeș, cu o grădină special amenajată de 1,5 hectare, o cascadă cum vedem doar în filme, lac cu nuferi, fântâni arteziene și alte decoruri speciale, tocmai pentru ca invitații să se simtă ca la Hollywood.

Pentru amenajarea spațiului a fost nevoie de trei ani de așteptare, s-au adus 100 de specii de arbori și arbuști, și peste 10.000 de flori perene și graminee. Elementul surpriză este cel din sala de evenimente, de 1.000 de metri pătrați, unde este amplasat candelabrul de 20 de metri, pe care familia Bădălău a dat 100 de mii de euro.

De 5 ani, Sabina Bădălău este cea care se ocupă de afacerea familiei
De 5 ani, Sabina Bădălău este cea care se ocupă de afacerea familiei

„Mi-am dorit să creăm o experiență desăvârșită pentru evenimentele importante din viața oamenilor, evenimente din care avem onoarea să facem parte. La noi, totul ține de profesionalism, de oameni implicați și dăruiți, de pasiune, de experiențe unice și memorabile. Le suntem alături din prima zi, ne ocupăm de organizarea evenimentelor în totalitate și venim în sprijinul lor cu toată deschiderea pentru a reuși să scriem împreună cea mai frumoasă poveste.”

„Pe durata construcției, a trebuit să mă ocup și de organizarea propriei nunți, iar acest lucru mi-a oferit multe învățături. Din acel moment, toate detaliile aveau să devină foarte importante.”,  a declarat Sabina Bădălău, pentru Forbes, în noiembrie 2021.

Contactat de Click! să comenteze pe marginea subiectului, Gabi Bădălău a menționat că este un eveniment de familie, așa că nu dorește să spună prea multe. Ce-i drept, milionarul este cunoscut ca fiind o persoană discretă, care nu împărtășește detalii din viața privată, doar dacă este chiar necesar și trebuie să lămurească lucrurile în vreun fel. „Este un eveniment restrâns de familie, nu am ce să zic mai mult de atât.”, a declarat, pentru Click!, milionarul.

Bianca Drăgușanu nu este invitată, acceptată și dorită în familia lui Bădălău

De un an și jumătate, Bianca Drăgușanu face parte din viața milionarului Gabi Bădălău. Cei doi se iubesc, căci s-au certat și împăcat de nenumărate ori, dar tot împreună au rămas. Fostul parter de viață al Claudiei Pătrășcanu are, însă, o problemă în sânul familiei sale, anume că sora și mama sa nu o au la suflet, cum vine vorba, pe diva showbiz-ului românesc.

Au trecut mai multe sărbători, iar Bianca Drăgușanu a fost nevoită să petreacă cu prietenii și ai săi, iar în casa lui Gabi Bădălău nu a ajuns. Motivul? La nicio sărbătoare nu a fost invitată. Nici de această dată, la nunta anului 2022, vedeta tv nu a fost chemată, astfel că nu va fi nici prezentă.

Rodica și Sabina Bădălău nu o cunosc pe fosta prezentatoare Kanal D, însă nici nu s-au arătat interesați să o cunoască. Din cauza trecutului său, vedeta nu este bine primită în casa familiei, iar rudele încearcă pe cât posibil să îl despartă pe Gabi de Bianca Drăgușanu.

Niculae și Rodica Bădălău, părinții iubitului Biancăi Drăgușanu
Niculae și Rodica Bădălău, părinții iubitului Biancăi Drăgușanu

Astfel, la nunta Sabinei Bădălău cu Răzvan Marica, diva showbiz-ului românesc este cât se poate pe lista de neinvitați, deși aceasta și-a declarat iubirea pentru familia milioanarului. „Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.

Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine. Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(…) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască.”, a declarat, bine intenționată, Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Claudia Pătrășcanu, apropiată de mama și sora lui Gabi Bădălău: „Sabina rămâne în sufletul meu. Acești viitori miri sunt suflete pereche”

Click! a contactat-o pe Claudia Pătrășcanu, singura noră a cuplului Niculae și Rodica Bădălău, care a rămas în relații foarte strânse cu familia, în ciuda scandalurilor cu Gabi, cel cu care este în proces de divorț de mai bine de doi ani.

Artista nu va putea fi prezentă la nunta Sabinei Bădălău, însă cei doi copii pe care îi are cu milionarul vor lua parte la eveniment. De altfel, Claudia Pătrășcanu le dedică, cu această ocazie, o melodie de suflet mirilor. 

Cântăreața și-a amintit cu drag că în luna mai a fost oficializată și nunta ei cu Gabi Bădălău, perioadă în care și Sabina face petrecerea cu Răzvan Marica.

„Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnata în perioada căsniciei mele cu Gabi.

Întotdeauna am avut multe în comun, acum se pare că și luna în care se căsătorește. Eu și fratele ei ne-am căsătorit tot în luna Mai. Sunt lângă ea cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasa zi din viața ei. Acești viitori miri sunt suflete pereche.

Le voi dedica piesa “Povestea Noastră” și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scena în acea seară.”, a declarat, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

Familia Bădălău, avere de zeci de milioane de euro

Probabil vă întrebați cum de Gabi Bădălău învârte banii cu lopata! Ei bine, în spatele tânărului afacerist stă chiar tatăl acestuia, un prosper om de afaceri, dar și un lider important în politică, în special în PSD.

Niculae Bădălău este vicepreședinte al Curții de Conturi, Autoritatea de Audit, totodată și președintele organizației județene PSD Giurgiu, poreclit și baronul-Ficățel. Fost senator PSD, politicianul are mai multe afaceri în construcții, zona de restaurante, deține și câteva case de vacanțe, dar și mai multe terenuri. 

Potrivit declarației de avere, Niculae Bădălău are două case mari, una în Ogrezeni, alta în Bolintin Vale, unde și locuiește cu familia. De altfel, deține bijuterii din aur și diamante, în valoare de 25.000 euro, opere de artă cu o valoare de 12000 euro.

Bani declarați, Niculae Bădălău ar avea 263.000 lei,  82.000 euro și 10.000 dolari. Salariul pe care îl primește în cont este de 103.038 lei indemnizație de la Senat și 67.506 lei indemnizație de la Curtea de Conturi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net