Ți se rupe sufletul! Gabi Bădălau și-a externat băiețelul. Micuțul are încă branulă pe mână

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău poate răsfula ușurat. Fiului său cel mic a fost externat, după ce a petrecut o zi în spital, cu mama sa, Claudia Pătrășcanu. Micuțul Nicolas, de cinci ani, a făcut enterocolită, iar solista a mers de urgență cu el la medic. 

Gabi Bădălău și cei doi fii ai săi
Gabi Bădălău și cei doi fii ai săi

Gabi Bădălău a publicat un clip cu Nicolas, fiul său cel mic, în care micuțul se joacă. Imaginile sunt emoționante, nu doar pentru că băiețelul pare foarte fericit să fie alături de tatăl său, dar și pentru că Nicolas are încă branula la mână, după ziua petrecută în spital. 

Claudia Pătrășcanu nu a putut merge la procesul de divorț, pentru că a stat internat cu Nicolas

Lui Nicolas i s-a făcut rău, joi (31 martie), și a fost internat cu mama sa, Claudia Pătrășcanu. Din acest motiv, solista de 41 de ani nu s-a putut prezenta la ultimul termen al procesului de divorț dintre ea și Gabi Bădălău, iar decizia a fost amânată. 

Nicolas, care are cinci ani, a făcut enterocolită, dar din fericire acum se pare că micuțul se simte bine și a fost externat vineri (1 aprilie). 

Nici Gabi Bădălău nu a ajuns la timp la tribunal pentru procesul de divorț. așa că cei doi mai rămân încă, legal, căsătoriți, deși se luptă în instanță de peste doi ani. 

Bădălău i-a cerut Claudiei să se mute cu băieții la București

Click! a aflat că omul de afaceri din Bolintin Vale i-ar fi cerut fostei sale partenere să se mute de la Agigea, unde locuiește acum cu băieții săi, Nicolas și Gabriel, la București. Motivul cererii e că Bădălău susține că așa i-ar fi mult mai ușor să fie alături de ei și să îi vadă mai des. Claudia Pătrășcanu a refuzat cateoric, însă, să facă acest lucru. 

În trecut, Claudia a subliniat că ea nu are nicio intenție să îi despartă pe micuți de tatăl lor, din contră, vrea că ei să aibă o relație normală cu Gabi Bădălău. 

”Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. (..) Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!”,  a declarat Claudia Pătrășcanu, acum ceva vreme

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net