Exclusiv! Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu rămân căsătoriți! Motivul pentru care nu s-a pronunțat divorțul!

Ultima actualizare:

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău trenează la infinit. Au trecut deja doi ani de când cei doi își dispută aprig custodia celor doi băieți ai lor prin tribunale și iată că, nici până acum, divorțul nu s-a finalizat. Click! a aflat că azi, 31 martie, trebuia să se finalizeze legal despărțirea, însă nici unul dintre soți nu a fost prezent. Milionarul ar fi încercat să ajungă, însă a ratat ora, astfel că a ajuns prea târziu.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, despărțiți, dar împreună!
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, despărțiți, dar împreună!

Click! a aflat că s-a produs o nouă amânare în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce foștii soți nu s-au prezentat la tribunal.

Din surse bine informate am aflat că Gabi Bădălău ar fi ajuns, până la urmă, în sala de judecată, însă mult prea târziu. Procesul se terminase, astfel că judecătorii au amânat divorțul pentru lunile următoare.

Claudia Pătrășcanu, în schimb, nu a putut fi prezentă pentru că fiul ei cel mic a făcut enterocolită, iar solista este internată cu el în spital. 

Se judecă de peste doi ani cu scandal!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îngropaseră în utima vreme securea războiului, după ce solista renunțase la pretențiile financiare pentru cei doi copii ai lor. Se pare, însă, că aceștia mai au totuși ceva de împărțit, din moment ce tergiversează lucrurile la infinit.

Sursele Click! au aflat că omul de afaceri de la Bolintin Vale i-ar fi cerut Claudiei Pătrășcanu să se mute împreună cu cei doi copii ai lor la București, pentru a-i fi mult mai ușor și mai la îndemână să-i vadă. Claudia, care locuiește împreună cu băieții în casa mamei sale de la Agigea, ar fi refuzat, însă, categoric!

Omul de afaceri Gabi Bădălău este, însă, presat și de către iubita lui actuală, Bianca Drăgușanu, să divorțeze. Cei doi au avut ceva neînțelegeri în ultima vreme, însă s-au împăcat ca prin minune, după ce Bianca a dat accidental cu ochii de fostul soț Alex Bodi, în aeroport, la Dubai.

Din păcate pentru Bianca Drăgușanu, se pare că nici mama afaceristului de la Bolintin Vale nu prea o vrea de noră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net