EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital! Motivul pentru care a lipsit de la procesul de divorț

Ultima actualizare:

Deși joi, 31 martie, trebuia să se încheie procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Click! a aflat că acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că niciunul dintre cei doi foști soți nu au fost prezenți la tribunal. Sursele Click! au dezvăluit că motivul pentru care Claudia  nu a putut veni la înfățișare a fost unul cât se poate de serios: este internată cu fiul său cel mic. 

Claudia Pătrășcanu, cu cei doi fii ai săi foto: Instagram
Claudia Pătrășcanu, cu cei doi fii ai săi foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu nu a putut fi prezentă joi, 31 martie, la ultimul termen din procesul de divorț de Gabi Bădălău pentru că fiul ei cel mic s-a simțit rău. Click! a aflat că Nicolas, în vârstă de cinci ani, are enterocolită, iar mama sa este, acum, internată în spital cu el. Era, deci, normal, ca solista să nu ajunsă la proces, iar termenul s-a amânat. 

”Sunt cu cel mic în spital. Are enterocolită. Acesta este motivul pentru care nu m-am prezentat la tribunal”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Gabi Bădălău ar fi întârziat la termenul de joi

Așa se face că acum Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău mai au de așteptat până pot fi legal divorțați, deși se luptă în instanță de peste doi ani. Nu se știe exact când va avea loc noul termen, dar cel mai probabil el va fi stabilit în lunile următoare. 

Click! a mai dezvăluit că milionarul din Bolintin Vale ar fi ajuns, totuși, la tribunal în cursul zilei de joi, însă mult prea târziu. 

Citește și O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Procesul pentru custodia copiilor a fost amânat

Bădălău îi cere Claudiei să se mute înapoi în București

Procesul de custodie dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, pentru cei doi fii ai lor, Gabriel și Nicholas, durează de peste doi ani. Fiecare dintre cei doi foști soți au avut pretențiile lor cu privire la cei mici. Anul trecut, Claudia a cerut o pensie alimentară de 3.000 de euro, dar a fost refuzată de Bădălău. Din dorința de a finaliza cât mai repede procesul, solista de 41 de ani a declarat, ulterior, că e dispusă să renunțe total la pretențiile financiare. 

Și Bădălău a avut cerințele sale. Surse Click! au aflat că el i-ar fi spus Claudiei, recent, că vrea ca aceasta să se mute la București cu cei doi copii, pentru ca omului de afaceri să îi fie mai ușor să îi vadă. Claudia, care stă la Agigea, cu mama sa și băieții, a refuzat însă. 

Citește și Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, împreună la ziua fiului! Imagini cu toată familia

Claudia Pătrășcanu: ”Nu mi-am dorit niciodată să despart copiii de tatăl lor”

De lungul timpului, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au adus diverse acuzații publice, iar milionarul a spus că solista vrea să îi despartă de cei mici de tatăl lor. Claudia a contraatacat. 

Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii. Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei. (..) Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!”, a declarat, la un moment dat, Claudia Pătrășcanu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net