Claudia Pătrăşcanu, viaţa cu doi copii după divorț. Cum arată o zi obişnuită din existența vedetei

Cine a spus că viața de femeie și mamă singură este grea?! Claudia Pătrășcanu este un exemplu de "așa DA", după care se pot ghida și alte persoane. A avut o perioadă mai grea, dar a fost bună pentru că a călit-o și a ajutat-o să fie și mai puternică. Artista se împarte între muzică, un mic business cu haine, și viața de mamă: casă, cumpărături, școală, înot, tenis și multe altele despre care a vorbit pentru Click!

Claudia Pătrăşcanu foto: Instagram
Claudia Pătrăşcanu foto: Instagram

Claudia Pătrăşcanu s-a stabilit de trei ani în Constanța, după despărțirea de soțul ei. În 2019 avea lacrimi în ochi și îi era frică de faptul că nu va putea să facă față greutăților și creșterii celor doi copii. Azi are un chip luminos, un zâmbet larg și este mai puternică așa cum nu a fost niciodată.

Nici nu se mai gândește la viața din București, la a se muta din nou în Capitală, pentru că în casa de  lângă mare și-a găsit liniștea și este mult prea ocupată cu creșterea copiilor, dar și cu profesia ei pe care reușește să și-o desfășoare cu brio.

Artista a acceptat să ne vorbească despre activitățile ei și viața  de acum.

"Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. La momentul acesta pot să spun cu convingere că sunt bine, sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic. Copiii au crescut, ne vedem de activități. Nicholas, băiatul cel mic este în grupa mijlocie, iar Gabi este în clasa zero. Face meditație la engleză și româna, mă preocupă să fie pregătit, să știe să vorbească, să se exprime.

M-am apucat de un curs de limba engleză, o să fac și unul de pian. De ce engleză? Pentru că vreau să  stăpânesc perfect engleza, să pot să îmi ajut copiii. Zilele mele sunt aglomerate, ca ale oricărei mame până la urmă.

Dimineața sunt în picioare la ora 6,  pregătesc baieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de continutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fuga la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni. Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 9.30 seara, o dată cu copiii, pot să spun că sunt full", a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Click!

Claudia Pătrăşcanu are deja multe concerte programate anul acesta 

Dacă în pandemie nu s-a plâns de lipsa de concerte, acum poate să spună că va fi mai aglomerată ca oricând. Anul acesta a programat deja aproape 20 de cântări.

"Cred ca bucuria oricărui artist acum este că își poate relua activitatea. Am aproape 20 de concerte pentru 2022, cu tot cu cele de anul trecut. Melodia mea pentru miri a fost extrem de apreciată și este pe val și anul acesta. Lucrez la un proiect cu taraf, mai ales că acum, după pandemie, se deschid toate porțile. 

Anul trecut a fost ok, anul acesta va fi și mai bun. Mi s-au propus foarte multe colaborări în tv, dar distanța m-a făcut să nu accept. Merg înainte cu businessul meu cu haine, cu concertele, dar și cu activitatea mea de mamă.

Nici nu îmi mai ajunge timpul pentru altceva. Sunt mulțumită, sunt sănătoasă, liniștită, copiii mei sunt la fel și asta contează cel mai mult pentru ca eu să mă pot considera o femeie fericită", a conchis Claudia.  

cub claudia patrascanu png

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net