Florin Salam și Roxana Dobre deschid sezonul estival cu o nuntă la malul mării! Gabi Bădălău, cerut ca naș

Ultima actualizare:

Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de mai bine de 8 ani, timp în care au venit pe lume și trei copii, două fete și un băiat, Rania, Jacqueline și Simon Ştefan. Și pentru că vremea a trecut, iar dragostea dintre ei e tot mai mare, cei doi parteneri de viață vor să meargă în fața altarului. Click! vine cu detalii de ultimă oră despre nunta anului 2022, eveniment pe care îl vom ține minte și pe care îl vom cometa precum, odinioră, se povesteau ani la rând seratele din crema societății.

Roxana Dobre și Florin Salam sunt împreună de mai bine de 8 ani
Roxana Dobre și Florin Salam sunt împreună de mai bine de 8 ani

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă la malul mării!

Click! a aflat, în exclusivitate, că Florin Salam și Roxana Dobre pregătesc grandiosul eveniment de mai bine de un an, căci doresc ca totul să fie perfect. Frumoasa parteneră de viață a celebrului artist de muzică de petrecere analizează fiecare detaliu și ține pe toată lumea în priză în ceea ce privește nunta anului 2022.

Roxana Dobre are veleităţi de șefă, nu de alta, dar la capitolul organizare se descurcă de minune, iar din ce am am aflat noi până acum, bruneta a pus cap la cap aproape toate amănuntele. Sursele Click! publică în exclusivitate detalii bine păstrate de toată lumea din familia lui Florin Salam, nici măcar prietenii nu au voie să divulge informații, tocmai pentru ca petrecerea să fie grandioasă și surprinzătoare pentru toată lumea.

Așadar, cântărețul și iubita sa s-au gândit ca evenimentul de nuntă să aibă loc la malul mării, astfel că vor să deschidă sezonul estival cu un bairam care să țină trei zile și trei nopți, cum vine vorba. Nunta ar avea loc fie la începutul lunii iunie, fie la începutul lunii iulie, încă nu știm sigur data exactă. V-am spus, totul este foarte bine ținut secret, iar Roxana Dobre chiar insistă să nu se spună nimic, rugăminte clară și către invitați.

Roxana Dobre, rochii de mireasă de zeci de mii de euro

Frumoasa parteneră de viață a lui Florin Salam va fi cu adevărat o apariție la nuntă, căci va îmbrăca două rochii de mireasă, realizate special pentru ea la doi creatori mari de modă, unul din România, iar altul din Paris.

Prețul celor două ținute s-ar ridica undeva la 30 de mii de euro. 10 mii de euro ar costa ținuta croită de către creatorul de modă din România și 20 de mii de euro cea din Paris. Prețurile sunt estimative, însă cert este că cei doi vor scoate bani grei din buzunar pentru marele eveniment. Vestimentația miresei va fi cu adevărat de impact, căci ambele rochii sunt realizate din cele mai fine materiale, cusute manual, în mare parte, cu o broderie specială, tocmai pentru ca iubita lui Salam să fie cu adevărat o prințesă.

Contactată de Click! pentru mai multe detalii, Roxana Dobre nu a dorit să facă prea multe declarații și a ținut să spună că vrea ca întregul eveniment să fie o surpriză pentru toată lumea, lucru dorit atât de ea, cât și de Florin Salam. „Nu vreau să fac comentarii multe, nu declar nimic despre eveniment în momentul de față, vrem să surprindem pe toată lumea. Și pe voi, presa, și pe restul lumii. Este ceva intim, vrem să ținem pentru noi.”, a declarat Roxana Dobre, pentru Click!.

Se aude că la nuntă va cânta Azis, celebrul cântăreț grec

Pentru cei care nu știu, Florin Salam a lansat în urmă cu câțiva ani piesa Saint Tropez, copie fidelă după melodia celebrului artist grex Azis. Și pentru că e super îndrăgostit de repertoriului cântărețului, viitorii miri se gândesc serios să-l aducă la marele eveniment din viața lor, anume nunta anului 2022, pe artistul de origine greacă, cunoscut pentru show-urile pe care le face la petreceri grandioase.

Mai jos aveți și varianta Saint Tropez lansată de Florin Salam, melodie cu care a avut un succes nebun în România, reușind să strângă 102.676.413 vizionări până la momentul scrierii acestui articol.

Gabi Bădălău, dorit ca naș la nuntă

Puțini știu, dar Florin Salam și Gabi Bădălău sunt prieteni foarte buni, ba chiar putem spune că se au ca frații. Nu puține au fost serile în care milionarul l-a cheamat la căntări în apartamentul său pe artistul de manele, iar remuneratia era de ordinul zecilor de mii de euro. Astfel s-a născut o prietenie pe viață, iar acum se înțeleg excepțional, se vizitează unii pe alții, iar petrecerile au alt gust, banii nu mai sunt importanți, iar distracția se întinde până în zorii zilei.

Astfel că, pentru că se știu de ani buni și sunt mereu împreună, Florin Salam i-a propus lui Gabi Bădălău să-i fie naș la nuntă. Din păcate, afaceristul se află într-o încurcătură amoroasă, însurat cu Claudia Pătrășcanu și într-o relație de iubire cu Bianca Drăgușanu. Divorțul dintre milionar și artist nu se știe când va fi, Click! chiar a dezvăluit că nu au divorțat nici la ultimul termen, despre asta chiar puteți citi aici, iar motivul l-a constituit, din păcate, internarea în spital a băiatului lor cel mic. Și despre acest subiect puteți afla mai multe aici.

Una peste alta, varianta Gabi Bădălău naș a cam picat, însă nu se știe ce ne rezervă viitorul, iar milionarul din Bolintin Vale reușește să divorțeze și se căsătorește cu Bianca Drăgușanu. Până la urmă, căile showbiz-ului chiar sunt încurcate.

Florin Salam a mai fost căsătorit o dată cu Ștefania!

Celebrul manelist a trăit o poveste de dragoste nemaipomenită cu Ștefania, femeia care i-a adus pe lume doi copii, pe Betty și Daniel Stoian. Din păcate, în 2009, tânăra soție de 27 de ani a lui Florin Salam a încetat din viața din cauza unei ciroze hepatice depistate prea târziu.

Artistul și-a revenit greu după moartea soției, căreia i-a jurat iubire veșnică. Roxana Dobre a apărut în viața lui 7 ani mai târziu, în 2016. Drept dovadă că nunta a fost nevoie să vină într-un moment în care a simțit că poate să facă asta din nou, Florin Salam și Roxana Dobre își unesc destinele după 8 ani de relație și trei copii.

Cântărețul a înțeles că, dincolo de moarte, Ștefania, prima soție, își dorește să fie fericit, iar actuala parteneră de viață i-a adus echilibrul și fericirea pe care nu le-a mai putut avea după trecerea în neființă a Fănicăi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net