De ce a apelat fiica lui Florin Salam la un psiholog: «Nu am trecut peste, am învățat doar să o controlez»

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a avut o copilărie marcată de un eveniment tragic. Și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, soția artistului fiind răpusă de o boală cumplită. Betty a povestit, în platoul unei emisiuni, că se luptă și acum cu stările de anxietate și că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea procesa mai ușor evenimentele din viața sa. 

Betty alături de tatăl său, Florin Salam
Betty alături de tatăl său, Florin Salam

Betty Vișănescu, fiica de 21 de ani a lui Florin Salam, a dezvăluit pentru Antena Stars că după moartea mamei sale s-a confruntat cu stări puternice de anxietate. Pentru a-și putea înțelege mai bine propriile emoții și evenimentul traumatic din viața sa, Betty a apelat la ajutorul unui psiholog. În prezent, susține că lucrurile sunt sub control, iar starea ei este mult mai bună, deși este conștientă că mai are mulți pași de pacurs până la vindecarea completă.

"De la întâmplările mele din copilărie, prin ce am trecut cu mama mea și abia acum s-a activat...să spun așa! Aveam foarte mulți nervi, eram foarte stresată, oamenii nu înțelegeau de ce sunt așa. Nu știu cum s-a întâmplat, aseară am adormit la 23:30 după trei ani. Nu cred că am trecut peste, doar am învățat eu să o controlez. Am fost și la psiholog demult. Atunci nu știam că am probleme cu anxietatea", a declarat Betty, la Antena Stars.

Fiica lui Florin Salam a declarat că este foarte activă și încearcă să își găsească mereu o ocupație. Anxietatea i-a creat mari dificultăți, iar interacțiunea cu cei din jur nu a fost mereu una ușoară pentru ea. Tânără a dezvăluit că a existat o perioadă în care, deși era înconjurată de oameni buni, cărora le păsa, ea nu putea observa acest lucru din pricina faptului că se confrunta cu stări puternice de anxietate. 

Fiica lui Florin Salam este recunoscătoare că, în tot acest proces complicat de vindecare, a avut sprijinul familiei. 

"Mai ales familia mea care a știut întotdeauna cum să mă facă să râd sau să mă simt ok. La un moment dat nu prea mai vedeam lucrul ăsta. Când ai probleme cu chestia asta, stai pur și simplu și te gândești la niște chestii de acum nu știu cât timp... Eu, una, așa sunt...Am ajuns la concluzia că anxietatea este mai grea decât depresia'', a spus Betty. 

Soția lui Florin Salam a murit la 27 de ani 

Soția lui Florin Salam a murit la doar 27 de ani, în 2009, după ce medicii au diagnosticat-o cu ciroză hepatică. Medicii căutau un donator compatibil pentru soția artistului, însă în timp ce se afla pe lista de alteptare, soția artistului nu a mai putut lupta cu biala. Organismul ei a fost măcinat de ciroză, femeia a făcut septicemie, iar un blocaj renal i-a provocat moartea. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png