Betty Stoian se tunează. Fiica lui Florin Salam îşi modifică imperfecţiunile după naştere

S-a căsătorit de tânără și a născut la vârsta de 18 ani. Betty Salam, frumoasa fiică a lui Florin Salam, are la 21 de ani o viață ca în povești. Pentru că este deja mama unui băiețel de 3 ani, Betty Salam se gândește serios să își modeleze trupul. Dacă până acum și-a dorit o intervenție de mărire a feselor, pe care nu a făcut-o încă, fiica lui Florin Salam vrea să își facă și o operație estetică la sâni.

image

Betty este sinceră și vorbește cu lejeritate despre viață și opțiunile ei. Într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Betty Salam a vorbit despre toate schimbările din viața ei și tot ce își dorește să facă.

Fiind mamă tânără, Betty Salam recunoaște că nu are așa multă răbdare să stea sau să se joace cu băiatul ei, Matthias.

"Am fost mai absentă, așa e bine să faci câteodată! Am stat acasă cu familia, e foarte frumos să ai familie, copil, e cea mai sinceră iubire cea din partea unui copil dar este și greu atunci când ești mai mic de vârstă ca și mine... Aici trebuie să lucrez cu mine că nu am răbdare. La răbdare trebuie să mai lucrez. Am început să stau cu cel mic din nevoie, pentru că nu mai am bonă, și o să-mi caut o bonă, dar m-am acomodat cât de cât! Nu am răbdarea aia 100%! Nu am răbdare să mă joc cu el atât de mult cât vrea el! Sau să stau cu el atât de mult!", a declarat Betty Salam în interviul pentru Exclusiv VIP.

E prea devreme pentru al doilea copil

"Chiar dacă are cel mic are 3 ani e foarte devreme acum să mă gândesc la un al doilea copil pentru că eu vreau să mă focusez pe cariera mea. Am stat foarte mult acasă și nu am făcut nimic, adică am mers la studio! Acum vreau să muncesc, să fac ceva!", a mai spus tânăra mamă și artistă.

“Sunt o mamă foarte grijulie, probabil exigentă câteodată pentru că îmi doresc să fie totul perfect și nu e bine. Probabil e din cauza zodiei pe care o am, Fecioară! Exagerez uneori. Nu ai voie să faci aia, nu aia...iar copilul nu înțelege.”, a mai spus Betty Salam la Exclusiv VIP.

În ceea ce privește relația pe care o are cu tatăl său, celebrul Florin Salam, Betty Salam spune că este cea mai bună și că se înțeleg de minune.

"Am o relație foarte bună cu tatăl meu, suntem cei mai buni prieteni. Vorbim foarte mult. Ne înțelegem foarte bine iar eu din orice punct de vedere mă sfătuiesc cu el, dintotdeauna! Cam tot ce îmi spune tatăl meu, e bine întotdeauna! El, ca persoană, ca fire, e un om care se panichează din orice! Dar atunci când vine vorba de mine și am eu o problemă, el știe foarte bine să aplaneze situația și asta apreciez foarte mult la el! Că el se liniștește pentru mine!", a povestit Betty Salam atunci când a fost întrebată de tatăl ei.

Ce îmbunătățiri estetice își dorește să-și facă Betty Salam!

O mărire de fese sau o îmbunătățire a aspectului sânilor? De ce nu! Betty Salam nu dă înapoi atunci când vine vorba de frumusețe!

"În pandemie am arătat cel mai bine! Fix atunci când a început pandemia mergeam la sală încontinuu, aproape în fiecare zi. Și aveam pătrățele, ca niciodată în viața mea. Și am avut niște pitici pe creier. Am vrut să mi fac o intervenție pentru care trebuie să ai multă grăsime. Eu nu aveam deloc... Nu știu dacă am renunțat la idee, acum nu îmi vine nici să mai dau înapoi pentru că m-am îngrășat. Nu m-am mai dus să-mi fac intervenția pentru că doctorul la care trebuia să merg nu este din România și din cauza pandemiei s-au decalat toate programările și m-a pus pe mine mult mai târziu iar eu nu m-am mai dus! Nu am fost hotărâtă ce vreau! Vroiam să îmi măresc o parte a corpului, fesele! Eu când slăbesc, mă simt cel mai bine la 49-50 de kilograme, 52, hai, și nu am deloc forme, oricâtă sală aș face! Dacă o să-mi fac intervenția, nu știu dacă o să vreau să mai slăbesc, pentru că te modelezi. Acum nu m-am mai axat pe mâncat, vroiam să mă îngraș, că așa fac intervenția. Acum cred că am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm! Mi-aș dori să mai îmi fac sânii pentru că am devenit mamă iar atunci când devii mamă, corpul tău se schimbă foarte mult. Nu este un moft, este o necesitate. Eu nu exagerez niciodată atunci când vreau să îmi fac o intervenție, nu e genul meu...prefer să fie mai puțin decât mai mult!", a mai adăugat frumoasa fiica a lui Florin Salam.

Ce relație are Betty Slam cu soțul ei

Betty Salam s-a căsătorit de tânără și are o relație frumoasă cu soțul ei, Cătălin Visănescu.

"Suntem cei mai buni prieteni, comunicăm foarte mult! Pentru mine comunicarea este foarte importantă. Dacă nu am comunicare într-o relație, prefer să renunț", a mai adăugat frumoasa fiică a lui Florin Salam, care își dorește să facă  o nuntă fastuoasă atunci când vom scăpa de restricții și de pandemie.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net