Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și-a creștinat băieţelul

Ultima actualizare:
Betty Stoian și iubitul ei au arătat impecabil la botezul fiului
Betty Stoian și iubitul ei au arătat impecabil la botezul fiului

Betty Stoian și-a creștinat astăzi fiul și este în culmea fericirii. Fiica lui Florin Salam și iubitul ei, Cătălin Vișănescu, și-au dus fiul la biserică pentru a fi botezat. Betty se descurcă de minune în acest nou rol și astăzi au hotărât să-și creștineze fiul, unde i-au fost alături rudele, dar și prietenii apropiați.

Creștinarea fiului ei fusese programată deja în trecut, însă din diverse motive a fost anulată, iată că, în final, cei doi părinți l-au dus pe Mathias Ștefan în biserică pentru a fi creștinat.

Fiica lui Florin Salam și-a ales o ținută extravagantă pentru acest eveniment pe care l-a așteptat mult timp. Atât ea, cât și iubitul ei au s-au pregătit intens pentru aceste clipe și au arătat impecabil.


    Betty Stoian și iubitul ei au arătat impecabil la botezul fiuluiFoto Instagram
Betty Stoian și iubitul ei au arătat impecabil la botezul fiuluiFoto Instagram

„Am avut emoții și încă am. Îmi doresc ce-i mai bun pe lumea asta, că e copilul meu. Întotdeauna o să-l asortez cu mine. Suntem fericiți pentru el și o să-i dăm o educație foarte bună. E cea mai importantă zi din viața noastră. Mergem să ne pregătim, să ne schimbăm” a spus Betty Stoian, pentru Antena Stars. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem.. de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (naşa n.r). Vrem să arate bine masa.. Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi”, declara ea la sfârșitul anului trecut.

Ce a declarat Florin Salam imediat după botez

Florin Salam a oferit primele declarații cu privire la botezul nepotului său. A fost foarte emoționat, dar și bucuros în același timp.

„Îmi cer mii de scuze că am întârziat! Asta mi-e meseria, fata mea mă înțelege. Îmi doresc să ajungă mai tare ca mine, peste tot. Le doresc cea mai frumoasă fericire și liniște. E viața mea, tot copilul meu este. Matthias este o schimbare de viață și pentru mine, că de când s-a născut el, mi-am propus să-mi schimb mereu viața. Gândesc și mai frumos de acolo și mai constructiv. Nu par bunic, sunt și tată de copii și puștan și bunic. Aici e startul la nepoți” a povestit Florin Salam. 

Betty Stoian s-a confruntat cu depresia postnatală

Betty Stoin s-a confruntat cu o mică depresie postnatala, imediat după naștere, însă a găsit imediat soluția de a se trata.

„Am o viaţă frumoasă şi liniştită, în primul rând. Pentru mine asta contează, să fiu liniştită. Dacă sunt agitată, nu-mi merge bine nimic. Mi-am propus să fiu mult mai calmă, mult mai pozitivă, pentru că asta contează şi aşa e cel mai bine. Am avut multe momente eu. Aşa a fost să fie. Am avut o mică depresie. După ce am născut, am încercat să fiu foarte liniştită pentru că dacă gândeşti mai mult, nu e bine. Întrii în depresie fără să vrei. O femeie când începe să-şi schimbe corpul după naştere, vine acea depresie. Am încercat să fiu cu capul pe umeri şi să nu intru în aşa ceva, de asta m-am şi apucat de sală”, a mărturisit Betty Salam în urmă cu ceva timp.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net