Tzancă Uraganu reacționează la jignirile lui Salam din mediul online

Ultima actualizare:

Tzancă Uraganu a făcut dezvăluiri despre relația dintre el și celebrul Florin Salam, după ce faimosul manelist transmis un mesaj dur artiștilor nou apăruți. 

tzanca uraganu jpeg

Tzancă Uraganu a avut o evoluție vertiginoasă în ceea ce privește cariera sa muzicală, astfel că a fost supranumit de fani, "Regele trendingului" datorită succesului înregistrat pe social-media. 

Tzancă Uraganu, pe numele său real, Andrei Velcu, a devenit în scurt timp unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți cântăreți de manele de la noi din țară. La orice petrecere unde este invitat să cânte, Tzancă este primit ca o adevărată vedetă și pleacă cu buzunarele pline. 

Andrei Velcu muncește enorm pentru a bucura inimile fanilor cu muzica sa, iar fiecare piesă adună în scurt timp mii de vizualizări.

Recent, Florin Salam a postat pe contul de Instagram un mesaj usturător la adresa maneliștilor nou-veniți în industrie. Celebrul artist le-a reproșat mai tinerilor colegi de breaslă că se laudă cu bunuri de lux pe care ei nu le dețin și cu banii pe care de fapt nu îi au. Manelistul a refuzat totuși să dea nume, ceea ce a pus fanii pe gânduri.

Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…

mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam în live-ul de pe rețelele de socializare.

Mulți s-au gândit imediat că Florin Salam îl atacă într-o manieră subtilă pe Tzancă Uraganu. Tânărul artist a înregustrat un succes nebun și a reușit să-și creeze un stil propriu și un brand personal inconfundabil. 

Tzancă Uraganu a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre relația sa cu Florin Salam și a dezvăluit cum stau de fapt lucrurile între ei. 

El a dat detalii despre cum se înțelege și cu alți colegi maneliști și care sunt aceia cu care îi place să colaboreze cel mai mult. 

Eu cel mai mult colaborez cu cumătrul meu, Florin Salam, pentru că, așa cum știe toată lumea, pe el îl iubim cel mai mult, suntem și foarte apropiați, suntem ca o familie, îl iubesc din punct de vedere muzical cel mai mult, de când eram copil, i-am spus și lui asta de n ori. Mai colaborez și cu Biju, care este fratele meu, prietenul meu, un om care îmi place și ca artist și ca prieten. Mai e Sorinel care e tot ca fratele meu și Adrian Minune, un om pe care îl iubesc foarte mult și suntem foarte apropiați.”, a declarat Tzancă Uraganu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Tzancă Uraganu, aroganță supremă cu ocazia zilei de naștere

Tzancă Uraganu a reușit să câștige sume frumoase de pe urma concertelor, iar anul trecut, de ziua lui, a făcut aroganța supremă și și-a luat un bolid de lux, Ferrari roșu, ultimul tip. 

Manelistul, care a împlinit 31 de ani în decembrie anul trecut, a postat pe Instagram o poză cu impresionanta mașină, fiind foarte mândru de noua sa achiziție. Petrecerea pe care a dat-o Tzancă a adunat prieteni apropiați, dar și personanje din lumea bună a manelelor. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net