VIDEO Tzancă Uraganul și-a făcut cadou un Ferrari de ziua lui. Imagini de la petrecerea pe opulență

Ultima actualizare:

    Tzancă Uraganulfoto: Instagram
Tzancă Uraganulfoto: Instagram

A fost mare petrecere printre maneliști! Tzancă Urganul, pe numele lui adevărat Velcu Andrei, a împlinit în weekend 31 de ani și a sărbătorit cum se cuvine. manelistul și-a sărbătorit și onomastica de Sfântul Andrei, așa că weekendul trecut s-a lăsat cu un adevărat chiolhan. Manelistul, care cântă mai nou la concerte cu pungile de bani în mână, a mai făcut o aroganță de ziua lui: și-a cumpărt singur un Ferrari utimul răcnet.

A fost un adevărat festin la reședința lui Tzancă Urganul, în weekend. Prieteni apropiați, frați, părinți și colegi maneliști au sărbătorit cei 31 de ani pe care i-a împlinit manelistul, chiar de Sfântul Andrei. Tzancă Uranganul și-a sărbătorit și onomastica, deoarece îl cheamă și Andrei. Cu acest prielej, Tzancă și-a făcut cadou și un Ferrari Cabrio, pe care a dat nu mai puțin de 220.000 de euro și care va sta la loc cinste în garaj, alături de alți bolizi de lux, pe care îi deține deja manelistul.


    Tzancă și-a făcut cadou un Ferrari de 220.000 de euro
Tzancă și-a făcut cadou un Ferrari de 220.000 de euro

Tzancă a ținut să îi facă și o dedicație specială lui Laurempiu Reghecampf, cu care este bun prieten, dar și lui Bebeto, fiul antrenorului Craiovei. Tzancă Uraganul face, mai nou, furori pe Youtube cu cel mai recent hit al său, „Mărește zoom-ul”, cu care în doar 4 zile a reușit să strângă nu mai puțin de 1, 3 milioane de vizualizări.Tzancă Uraganul este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi, din noua generație. Artistul reușește să câștige sume uriașe la concerte. Potrivit unor informații, acesta ar fi cerut în urmă cu ceva timp suma de 5000 de euro, doar pentru o cântare. Bașca, pungile cu euro adunate din dedicații! Concertele nu sunt singura sursă de venit a lui Tzancă Uraganul. În doar șase luni, manelistul a reușit să primească din partea Youtube peste 150.000 de euro.

Citește și:

Lucian Mîndruță, mesaj către Tzancă Uraganul: ”Faceți dom'le o manea despre vaccinare”

VIDEO viral! Tzancă Uraganul cântă cu sacoșa plină de bani în mână

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net