VIDEO viral! Tzancă Uraganul cântă cu sacoșa plină de bani în mână

Ultima actualizare:

    Tzancă Uraganulfoto: Facebook
Tzancă Uraganulfoto: Facebook

Tzancă Uraganul nu-și dezminte renumele de cel mai în vogă manelist al momentului și face aroganțe peste aroganțe! Ultima ispravă a manelistului s-a viralizat pe Internet! Tzancă a ajuns să cânte cu banii în pungă, la concerte!

Maneliștii fac bani cu nemiluita din dedicații, pe la chefuri. Tzancă Uraganul, manelistul preferat de generația tânără, face furori pe Internet într-o filmare care s-a viralizat instant! După ce a terminat un recital la Giurgiu, Tzancă a strâns toți banii din dedicații într-o pungă transparentă, de un leu! Mândru nevoie mare, Tzancă a început să fluture punga plină ochi cu bancnote pe deasupra publicului isterizat.


    Tzancă Uraganul flutură punga de un leu, plină cu banicaptură Youtube
Tzancă Uraganul flutură punga de un leu, plină cu banicaptură Youtube

Tzancă Uraganul este unul dintre apreciați cântăreți de manele de la noi. Artistul reușește să câștige sume uriașe la concerte. Potrivit unor informații, acesta ar fi cerut în urmă cu ceva timp suma de 5000 de euro, numai pentru o cântare. Concertele nu sunt singura sursă de venit a lui Tzancă Uraganul. În doar șase luni, manelistul a reușit să câștige numai din Youtube peste 150.000 de euro. Tzancă Uraganul a vrut să ajungă fotbalist în copilărie. Manelistul a dezvăluit că nu i-a prea plăcut școala și a terminat doar 10 clase! „Am făcut și eu vreo 10 clase și eram cu fotbalul și cu școala, și cu gagicile, dar mai puțin așa, nu chiar ca acum. Asta e ceva normal la artiști. Asta făceam, antrenament, la școală și întâlniri. Eram talentat şi acolo, îmi făceam treaba. Eu voiam sa devin fotbalist. Eu şi fratele meu suntem singurii din familie care mai cântă. Pot să spun că el m-a influenţat în direcţia asta. În 2012, am făcut primul clip, pentru mine. Nu credeam că o să am atât de mult succes”, a declarat manelistul, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:

Florin Salam, atac la adresa maneliștilor mai tineri, care s-au lăudat cu teancurile de bani

VIDEO viral cu Van Damme în România. Reacția starului după ce a fost filmat pe manelele lui Tzancă Uraganul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net