Adi Minune şi Tzanca Uraganul, din nou prinși de Poliție la o petrecere ilegală. Au fost date amenzi în valoare de 58.000 de lei


    La sfârşitul anului trecut, Adi Minune şi Tzanca Uraganul au fost prinși la o petrecere, iar ulterior au făcut poze cu agenții care i-au amendatFoto: Facebook
La sfârşitul anului trecut, Adi Minune şi Tzanca Uraganul au fost prinși la o petrecere, iar ulterior au făcut poze cu agenții care i-au amendatFoto: Facebook

Pentru cântăreții de manele se pare că pandemia e cea mai grea fără „chefuri”. Maneliștii Adi Minune și Tzanca Uraganul au fost din nou prinși de Poliție, la o petrecere ilegală cu mai multe persoane, unde nu se respectau măsurile în vigoare împotriva răspândirii coronavirusului.

În noaptea de 18-19 februarie, poliţiştii de la Secţia 5 au întrerupt o petrecere cu mai multe persoane, unde erau încălcate măsurile de prevenirie şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Printre participanţii la eveniment s-au numărat şi cântăreţii Adi Minune şi Tzanca Uraganul.

„În noaptea de 18/19 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie, în urma unui apel 112 privind tulburarea liniştii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat.

Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 58.000 lei pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată într-un comunicat al DGPMB transmis, sâmbătă, informează Agerpres.

Printre persoanele amendate s-au numărat şi cântăreţii Adi Minune şi Tzanca Uraganul, care nu sunt la prima abatere de acest gen. Aceştia au fost sancţionaţi și după ce au participat la o petrecere din apartamentul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, în noiembrie 2020. 

De data aceasta, pe lângă amenzile în valoare de 58.000 de lei, a mai fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi