Iulia Albu, atac la adresa lui Alex Velea! Războiul continuă: «Îți place să bârfești și să vorbești urât»

Ultima actualizare:

Deși Alex Velea vorbea recent despre scandalul cu Iulia Albu de acum ceva ani la trecut, se pare că fashion editorul nu vrea să lase întâmplarea în urmă, având în continuare motive de revoltă, în urma înjurăturilor primite din partea cântărețului. Iată ce replică i-a dat criticul de modă!

Scandalul continuă între Iulia Albu și Alex Velea Foto: Instagram/Colaj Click!
Scandalul continuă între Iulia Albu și Alex Velea Foto: Instagram/Colaj Click!

Alex Velea a fost invitat recent în cadrul unui podcast, unde a vorbit, printre altele, și despre câteva scandaluri mediatice în care a fost implicat, de-a lungul anilor. Cântărețul și-a amintit că a avut, la un moment dat, și o ceartă destul de urâtă cu Iulia Albu, pe care el credea că a încheiat-o, explicând că și-a cerut ulterior scuze.

Iulia Albu i-a dat replica lui Alex Velea: „Nu poți sta drept”

La doar câteva zile distanță însă, a venit și răspunsul Iuliei, care se pare că nu a îngropat încă securea războiului. Fashion editorul a ținut exact minte toate cuvintele injurioase pe care i le-a spus Velea atunci, după ce ea i-a comentat una dintre ținute, având pe atunci o rubrică unde se ocupa cu acest lucru. Iulia Albu a susținut că un lanț purtat de cântăreț ar fi de „manelist”, iar de aici a pornit întregul scandal.

În podcastul lui Radu Țibulcă, Velea a dezvăluit că și-a cerut iertare după ieșirea lui nervoasă de atunci la adresa Iuliei Albu, explicând că a făcut acest lucru deoarece știa că aceasta are o fiică. Fiind și el părinte, Alex Velea a mărturisit că nu și-a dorit ca fetița Iuliei să vadă toate acele insulte adresate mamei ei. Acesta a mai spus, printre altele, că nu îi place să „își bată joc de oameni”. Iulia Albu are, însă, altă părere.

Citește și: Fiica Iuliei Albu este de o frumusețe răpitoare la aproape 13 ani! Mikaela s-a transformat radical

Iulia Albu, mesaj povățuitor pentru fiica ei, Mikaela

În urma spuselor lui Velea, aceasta i-a dedicat un mesaj fiicei ei, Mikaela, în care o povățuia cum să treacă peste răutățile oamenilor, dând drept exemplu chiar mesajul plin de insulte venit atunci din partea cântărețului.

Într-o zi de luni mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, draga mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoieșți de tine.

Și va fi al naibii de greu să treci peste, dar tu, dragă mamei, trebuie să ții mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și stai dreaptă. (..)

Mama ta a stat dreaptă. Și mama ta, Mikaela, spune: Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu, Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfești și să vorbești urat despre oameni. Pentru că tu nu poți sta drept. Și asta nu se va schimbă niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume în care nu este ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat nu poate niciodată să umilească o femeie făcând-o «zdreanță» și trimițând-o «să lingă acadeaua»”, a scris Iulia Albu în mediul online.

Mesajul plin de injurii pe care i l-a scris Velea Iuliei Albu

În podcastul amintit, Velea a mai dezvăluit și că urma să scoată o piesă batjocoritoate pentru Iulia Albu, însă ulterior a renunțat și și-a dat seama că trebuie să își ceară iertare. Se pare, însă, că scuzele lui nu cântăresc așa de greu, după mesajul lui injurios de acum câțiva ani, pe care Iulia îl ține bine minte și acum.

Cineva i-a spus cândva mamei tale: «Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu, zdreanță fashionistă care o suge în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist» pentru că mama ta a spus că el poartă un lanț de manelist și i-a dat o notă de 3.”, a adăugat Iulia Albu în mesajul dedicat fiicei ei.

Vezi AICI declarațiile lui Alex Velea, care a spus că și-a cerut iertare după mesajul anterior menționat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net