Cum a fost Alex Velea ajutat de Măruță când se zvonea că ar fi lăsat o fată însărcinată

Ultima actualizare:

Deși acum nu mai sunt deloc în relații bune, a existat o perioadă când Alex Velea și Cătălin Măruță chiar se considerau prieteni apropiați. Învitat în cadrul unui podcast, cântărețul și-a amintit de episodul din urmă cu ceva ani, când a fost acuzat de o tânără că a lăsat-o însăcinată. Iată ce a povestit Velea!

Alex Velea și Cătălin Măruță au fost multă vreme prieteni buni
Alex Velea și Cătălin Măruță au fost multă vreme prieteni buni

Alex Velea a vorbit în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, despre scandalul mediatic în care a fost implicat în anul 2012. Cântărețul era acuzat atunci de o tânără că ar fi lăsat-o însăcinată, ea explicând că ar fi întreținut relații sexuale cu acesta într-o cameră de hotel. Tânăra susținea la vremea respectivă că l-a cunoscut pe Alex Velea la un concert în Timișoara, după care artistul ar fi sedus-o.

Alex Velea, acuzat în urmă cu ceva ani că ar fi lăsat o tânără însărcinată

Amintindu-și de episodul respectiv, Alex Velea a mărturisit că este recunoscător că doi prezentatori TV, Cabral și Măruță, i-au luat partea la vremea respectivă, deși au fost nevoiți să prezinte subiectul în emisiunile lor.

 „Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Nu mai știu dacă erau atunci „Poveștiri de noapte”, iar Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta.

El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic.”, a dezvăluit Velea.

De asemenea, și Măruță a fost de partea lui și a făcut-o chiar pe tânăra respectivă să recunoască, în emisiunea sa, că totul a fost o minciună. Velea susține și acum că aceasta ar fi avut probleme mintale. În cele din urmă, întreaga situație a fost rezolvată, chiar cu mama tinerei. 

Citește și: Alex Velea lămureşte scandalul cu Măruță: "M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea". Ce decizie a luat solistul

Alex Velea: „Măruță mi-a ținut partea”

  „Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună.

Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina... Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată.

Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine. Ăsta a fost primul scandal mediatic din care am făcut parte și în care s-a abuzat așa un pic de imaginea mea și de nervii alor mei.”, a adăugat cântărețul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net