Alex Velea, un tată de milioane! Cum a fost surprins în oraș cu cei mici. Băieții îi imită stilul vestimentar

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de un deceniu, iar relația lor a reușit să depășească, de-a lungul timpului, numeroase obstacole. Deși în timpul spectacolelor și a emisiunilor la care participă, Alex Velea este o persoană jovială și pusă pe glume, atunci când se află cu familia sa, artistul este complet diferit. Iată cum a fost surprins alături de cei doi copii ai săi. 

image

Alex Velea și Antonia sunt împreună de un deceniu și au împreună doi băieți, Dominic, în vârstă de sapte ani și Akim, de cinci anișori. Relația lor a fost presărată cu multe controverse și discuții, iar divorțul dificil pe care artista l-a avut de fostul soț a fost unul dintre cele mai mari obstacole.

Abia în anul 2020, Antonia a reușit să divorțeze oficial de Vincenzo Castellano. În anul 2021, solistul a cerut-o în căsătorie pe artistă și se pare că anul 2022 va fi cel în care solista va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Citește și: Alex Velea visează la o vacanță cu Antonia!

Atunci când se află pe scenă, Alex Velea este un tip plin de energie și glumeț, un artist care știe să facă spectacol și să mențină publicul interesat. Situație se schimbă atunci când se află alături de familia sa, iar camerele de filmare nu sunt ațintite asupra lui. Alex este un tată foarte implicat și atent la nevoile copiilor săi și se comportă exemplar cu micuții. 

La finalul lunii martie, Alex Velea a fost surprins alături de cei doi băieți ai cuplului la un centru comercial din Băneasa. Alex și băieții nu au petrecut prea mult timp în mall, au intrat într-un magazin de telefonie și au părăsit repejor incinta magazinelor. Artistul nu i-a scăpat din ochi pe Dominic și pe Akim și s-a asigurat că băieții sunt încântați de escapada tată-fii pe care au avut-o! 

Alex Velea a ieșit în mall cu băieții Sursă foto: Blitz\Click!
Alex Velea a ieșit în mall cu băieții Sursă foto: Blitz\Click!

Legătura puternică pe care o are cu fii lui și faptul că micuții îl admiră enorm poate fi vizibilă și dacă analizăm stilul vestimentar al copiilor. Este ușor de observat că Dominic și Akim au adoptat ținutele tatălui și sunt inspirați de modalitatea în care își alege hainele. 

Alex Velea este un tată foarte grijuliu Sursă foto: Blitz\Click!
Alex Velea este un tată foarte grijuliu Sursă foto: Blitz\Click!

Alex Velea a fost un copil neastâmpărat

Alex Velea a fost invitat în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, unde a vorbit despre copilărie și perioada studenției. Artistul a dezvăluit că a fost întotdeauna un copil năstrușnic și că, atunci când era mic, mânca mult prea multă ciocolată și nu reușea niciodată să păstreze dulciurile și pentru a doua zi. 

Cât despre perioada studenției, Alex a povestit că deși are diplomă de inginer, nu îl atrage deloc această meserie și este recunoscător că nu a ajuns să o practice. Când avea 20 și puțin de ani s-a chinuit ore întregi pentru a monta un birou.

Cei mici sunt inspirați de stilul vestimentar al artistului Sursă foto: Blitz\Click!
Cei mici sunt inspirați de stilul vestimentar al artistului Sursă foto: Blitz\Click!

Vezi și: Alex Velea a paralizat audiența după ce a spus cu cine ar petrece o noapte de dragoste

Întrebat dacă se pricepe la activitățile din gospodărie, Alex a mărturisit că recent s-a chinuit o oră jumătate să monteze un singur sezlong. „Nu știu să schimb o priză, mi-e teamă să nu mă lovesc. Am montat un șezlong într-o oră și jumătate. Avem oameni care ne ajută cu asta, fiecare dintre noi trebuie să mănânce. Știu să cânt, să dansez, să performez", a declarat Alex Velea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net