Cătălin Măruță, pus în dificultate de Arsenie, ex O-Zone. Răspunsul care riscă să reaprindă conflictul cu Alex Velea

Arsenie Todiraș, fost membru al formației O Zone, se află într-o scurtă vacanță în România/ Cătălin Măruță a profitat de prilej pentru a-l invita în platoul emisiunii pe care o prezintă la PRO TV. Una dintre declarațiile făcute de către Arsenie l-au pus, însă, pe Cătălin într-o ipostază incomodă. 

Cătălin Măruță, pus în dificultate de Arsenie Todirașc, în platoul emisiunii La Măruță
Cătălin Măruță, pus în dificultate de Arsenie Todirașc, în platoul emisiunii La Măruță

Arsenie Todiraș locuiește de ani buni în Turcia alături de iubita sa. Aflat în vacanță în țara noastră, artistul a păsit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță și a acceptat să participe la provocarea sosurilor iuți. Unul dintre răspunsurile oferite de Arsenie i-a creat mici probleme prezentatorului! 

Întrebat cu ce vedetă din România ar dori să aibă o aventură de o noapte, Arsenie a răspuns rapid Antonia. La auzul răspunsului, Cătălin Măruță a reacționat imediat pentru că prezentatorul PRO TV și Alex Velea, viitorul soț al Antoniei, se află de multă vreme într-o situație tensionată. 

Trupa O Zone făcea furori în urmă cu mai bine de un deceniu
Trupa O Zone făcea furori în urmă cu mai bine de un deceniu

Antonia, Antonia? Iarăși. Tu ai voie să spui, dar tot pe mine cade. E o poveste mai veche. Întrebarea e în felul următor, te-am pus eu să zici ceva sau ți-am arătat eu vreo întrebare înainte sau ți-am spus eu ceva de genul ăsta?

Am avut tot felul de discuții la un moment dat, când oamenii aici la sosurile iuți o numeau pe Antonia. În sensul în care Velea se supăra, ca și cum eu îi pun pe oameni să zică", a fost replica lui Cătălin Măruță, vizibil deranjat de întreaga situație. 

Cătălin Măruță și Alex Velea au colaborat o perioadă, iar artistul sosea cu plăcere în platoul emisiunii sale. Amiciția dintre ei a început să fie pusă sub semnul întrebării după ce Alex Velea s-a arătat deranjat de faptul că prezentatorul s-ar folosi de numele său și al Antoniei pentru a obține audiență și a crea controverse în mod inutil. Alex Velea i-a transmis, în mediul online, un mesaj lui Cătălin Măruță și a subliniat și în podcastul lui Speak că între ei doi nu poate fi cale de împăcare. 

Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, declara Alex Velea, în vara anului trecut. 

Și Antonia, viitoarea soție a lui Alex Velea a avut un cuvânt de spus în altercația celor doi. În mai 2021, Antonia distribuia pe contul personal de Instagram un mesaj în care îl acuza pe Cătălin Măruță de ipocrizie și de faptul că își pune invitații în situații jenante doar pentru a avea audiența dorită. 

"Există o diferența între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej. Se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de ras", scria Antonia. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net