Eva Măruță, replici «acide» pentru tatăl ei! Ce vlog a filmat Cătălin Măruță cu cei doi copii

Cătălin Măruță publică adesea filmulețe cu cei doi copii ai săi și ai Andrei, Eva și David, învățându-i pe cei mici să facă de pe acum vloguri. Aceștia fac deliciul publicului prin replicile pe care le dau, însă uneori internauții susțin că micuța Eva ar fi cam..răsfățată! Iată despre ce este vorba!

Eva Măruță are 6 ani foto: Captură Video
Eva Măruță are 6 ani foto: Captură Video

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a filmat de curând un vlog alături de cei doi copii ai săi, Eva și David, dorind să le testeze cunoștințele celor mici. Situația a escaladat însă rapid, după ce Măruță se pare că a cam enervat-o pe fiica lui, Eva.

Eva, replici acide pentru tatăl ei, Cătălin Măruță

Măruță a vrut să vadă dacă cei mici cunosc proverbele românești și explicațiile lor, astfel că i-a supus unui mic test. Prima pe listă a fost Eva, în vârstă de 6 ani, care a trebuit să explice ce înseamnă proverbul „Cine se trezește de dimineață departe ajunge”. Eva nu a prea știut la ce se referă proverbul și în scurt timp a început să țipe la tatăl ei.

Micuța are o personalitate debordantă și, dacă unii urmăritori s-au amuzat pe seama videoclipului, alții i-au atras atenția lui Măruță că Eva e puțin cam răsfățată și că s-ar putea să aibă ceva de furcă cu ea atunci când va mai crește.

Ce înseamnă «Cine se trezește de dimineață departe ajunge?»”, a întrebat-o Cătălin Măruță. „Mami”, a răspuns Eva. „Da, mami s-a trezit de dimineață, dar ce înseamnă? Cum traduci tu proverbul ăsta?”, a mai spus prezentatorul TV. „Adică mami s-a trezit de dimineață și s-a dus la muncă”, a continuat Eva. Măruță nu s-a lăsat și a continuat cu întrebarea, iar în scurt timp fiica lui s-a enervat și a ridicat tonul. 

Păi crezi că știu eu ce înseamnă proverbul ăla al tău?!”, a început să țipe Eva, enervată de situație. „Eva mă scoate din pepeni”, a spus repede și fratele ei, David, văzând că cea mică a început să țipe. 

Unii internauți s-au amuzat de situație, în timp ce alții i-au spus lui Cătălin Măruță că micuța Eva ridică prea ușor tonul ori de câte ori o nemulțumește ceva.

„Ridică tonul cam repede..”, „Până la o vârstă e simpatică, dar după devine agresivă”, „Măruță, ai încurcat-o cu Eva. Are o mare personalitate”, „Obraznică! Nu are limită!”, „E cam prost crescută”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Întregul videoclip, publicat pe platforma Youtube, poate fi urmărit mai jos.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net