Replica genială dată de Eva lui Cătălin Măruță la cumpărături. Vedeta Pro TV: „Tată distrus”

Ultima actualizare:

Eva, fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, e foarte dezinvoltă şi curajoasă la cei şase ani ai săi. Recent, află la cumpărături cu tatăl ei, mezina familiei Măruţă i-a dat o replica genială prezentatorului Pro TV.

Eva şi Cătălin Măruţă foto: Instagram
Eva şi Cătălin Măruţă foto: Instagram

Când a venit pe lume micuţa Eva, probabil că tatăl ei celebru nu se aştepta că îl va lăsa fără cuvinte aşa de repede. La doar şase ani, Eva are mereu cuvintele la ea şi ştie să le răspundă pe măsură părinţilor. Aşa a făcut şi recent, când a fost la cumpărături cu Cătălin.

Vedeta Pro TV a filmat întreg momentul şi l-a pus pe pagina de Instagram a Evei. În clip, se vede cu fata stă, supărată, pe un teanc de covoare. “Când eu îmi doresc ceva, până nu imi iei, nu mă mai mişc de aici”, spun Eva, cu braţele încrucişate.

Exasperat, Cătălin o întreabă dacă vrea cu adevărat un covor, ultimul lucru pe care se gândea că ar trebui să îl cumpere. Eva nu se lasă, însă şi îi dă o replica genială. “Ce să faci, ai o fiică, scuze. Ar fi trebuit să te gândeşti înainte să faci doi copii”, a fost răspunsul Evei. Măruţă a rămas, pe moment, fără cuvinte, iar apoi a comentat “Tată distrus”.

Cătălin şi Andra Măruţă dau o mică avere pe educaţia Evei

Căsătoriți de 13 ani, Andra și Cătălin Măruţă au doi copii care le calcă pe urme. Eva și David au 6 și 10 ani, şi sunt buni prieteni cu tot ce înseamnă mediul online și camerele de filmat. Şi, pentru a se asigura că cei mici au toate şansele în viaţă, părinţii le oferă o educaţie de top, pentru care scot din buzunar sume frumoase.

Dacă taxa de înscriere la şcolile unde merg David şi Eva este de 1.150 de euro, taxele anuale merg de la 8.950 la 12.500 de euro. Plata fiecărui an include asigurarea elevilor, asistență academică, biblioteca digital. Cărțile, uniformele, transportul și cateringul nu sunt incluse în taxele de mai sus, însă, achitându-se separat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net