Primele declarații ale lui Cătălin Măruță despre COVID. Ce se va întâmpla cu emisiunea?

Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Cătălin Măruță a avut contact cu o persoană care a aflat ulterior că este infectată cu SARS-COV-2, astfel că s-a speculat că și el ar avea boala. Măruță ne-a explicat însă care este situația. Iată declarațiile!

Primele declarații ale lui Cătălin Măruță despre infectarea cu COVID Foto: Instagram
Primele declarații ale lui Cătălin Măruță despre infectarea cu COVID Foto: Instagram

Cătălin Măruță a fost contactul direct al unei persoane infectate cu coronavirus, însă, spune el, nu ar fi contractat virusul. Măruță a publicat pe Instagram întâmplarea, iar Click! l-a contactat pentru a lămuri misterul: are sau nu COVID-19?!. Prezentatorul TV ne-a dezvăluit în exclusivitate care este starea sa de sănătate. 

Are sau nu Cătălin Măruță COVID?

Deși s-a speculat că acesta ar fi luat boala la rândul său, prezentatorul TV a anunțat că nu este infectat. Va sta, totuși, în izolare.

Nu, nu este adevărat! Asta am scris și în postare..Am fost contact direct cu o persoană care a aflat mai pe seară că are COVID, după ce și-a făcut test PCR. Legea spune însă că în asemenea situații trebuie să stai izolat 5 zile. Eu nu am COVID”, a declarat pentru Click! Cătălin Măruță.

Ce se va întâmpla cu emisiunea prezentată de Cătălin Măruță

Prezentatorul a explicat și în mediul online că nu a apucat să se vadă cu familia lui până să afle că persoana respectivă, cu care a intrat în contact, a fost testată pozitiv.

Astfel, va sta în izolare 5 zile, că să nu își pună totuși familia în pericol și să respecte și legea în vigoare, după care se va testa să vadă care este rezultatul. Până atunci însă, emisiunea „La Măruță”, difuzată de Pro TV, se va ține în mediul online!

Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa.

Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…”, a detaliat Cătălin Măruță întâmplarea pe Instagram.

Măruță a dezvăluit că stă izolat în casa unui prieten, iar o întâmplare amuzantă vă avea loc în emisiunea sa: soția lui, Andra, va fi invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, în timp ce el va prezenta show-ul de la distanță, în online.

Prezentatorul TV și familia lui au avut cu toții COVID-19 în 2021. Atunci, Măruță și-a pierdut gustul și mirosul, a avut febră și dureri musculare, însă în rest forma bolii a fost una ușoară. Andra a resimțiti infecția ca pe o gripă, în timp ce cei mici, Eva și David, nu au avut niciun simptom.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net