Cătălin Măruță, bătut în autobuz: „M-a umplut de sânge”

14 ianuarie 2022

Cătălin Măruță a povestit recent cum a fost bătut acum mai mulți ani, într-un autobuz din București. Totul a avut loc pe când prezentatorul Pro TV era încă la facultate.

article img
Cătălin Măruță a fost victima hoților din București foto: Instagram

Cătălin Măruță a ținut incidentul sercret până acum. El a vorbit, în timpul unui episod din podcasul său, despre un moment care l-a marcat când a ajuns în București, pe vremea când urma cursurile Facultății de Drept. Totul s-a petrecut pe linia autobuzului 102, în zona Cișmigiu: un bărbat l-a agresat fizic pe Cătălin Măruță, în văzul călătorilor. Bărbatul chiar i-a spus să coboare cu el la prima, iar prezentatorului i-a fost teamă că va fi omorât.

“Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ‘Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă’. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ‘Ce te bagi mă?’. Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua. M-a umplut de sânge și mi-a zis: ‘Coborâm la prima împreună’”, a rememorat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, revoltat că nimeni nu i-a sărit în ajutor

Prezentatorul a povestit, revoltat, cum nimeni nu i-a sărit în ajutor când a fost lovit, deși ar fi putut fi omorât de bărbat, dar toată lumea s-a arătat indignată după ce agresorul a coborât din autobuz. Cătălin a fost nevoit și el să coboare și să meargă la spital, pentru îngrijiri medicale.

”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească. Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a declarat prezentatorul.

Cătălin Măruță, la un pas de a fi jefuit în București

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Cătălin Măruță a mai avut parte de alte incidente nefericite în București, tot pe vreama facultății. El a fost la un pas de a fi tâlhărit, dar a scăpat după ce a început să fugă, chiar dacă hoții l-au urmărit. Măruță a povestit cum s-a ascund în spatele unei tejghele, la un magazin. El își amintește că, pe vremea când era student, Capitala era un oraș destul de periculos, iar asta l-a marcat.

Din cauza incidentelor violente care s-a petrecut pe atunci, Măruță a renunțat la facultate. A fost cu bun augur, însă: el s-a angajat la TVR2, unde a prezentate ”Tonomatul de pe 2”, iar apoi a ajuns la Pro TV.