Lucian Viziru, dezvăluiri despre scenele morții trăite: «Nu se știa exact ce se va întâmpla cu mine»

Ultima actualizare:

Lucian Viziru a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, unde a dezbătut mai multe subiecte din viața sa personală printre care, bineînțeles, și cel al problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Lucian Viziru, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video
Lucian Viziru, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video

Îndrăgitul actor s-a întors în România după șapte ani în care a locuit departe de țară, în Germania, alături de familia lui. În podcastul prezentatorului TV Cătălin Măruță, actorul a vorbit despre spaima prin care a trecut recent, după ce sănătatea i-a jucat feste.

Lucian Viziru, despre problemele de sănătate și momentul internării în spital

Lucian Viziru a fost internat în spital, chiar odată cu începutul anului 2022, având câteva probleme cu inima. Fiind suspect de infarct la momentul respectiv, Lucian a dezvăluit că perioada internării nu a fost deloc una ușoară pentru el, mărturisind atunci că avea probleme chiar și să adoarmă.

Acum, vorbind cu Măruță, Lucian Viziru a povestit cum a trecut peste acest obstacol din viața sa, avându-l, alături, bineînțeles, și pe fratele lui, Augustin. „Nu se știa exact ce se va întâmpla cu mine”, spus Lucian. Cătălin Măruță a continuat: „Tu te așteptai în orice clipă să fie orice verdict: adică, trăiesc sau mor?”. „Da”, a fost răspunsul lui Lucian. „Când am ajuns la spital, pe 31 decembrie, s-au deschis ușile de la Salvare și prima față pe care am văzut-o intrând în salvare a fost a lui”, a mai povestit Lucian, făcând referire la fratele lui, Augustin.

Lucian Viziru, despre relația cu fratele său, Augustin

În podcast, care urmează să aibă premiera în varianta full zilele următoare, Lucian Viziru a vorbit despre dorința de a se muta înapoi în România, după 7 ani în care a locuit în Germania, alături de familia lui, dar și despre fratele său, Augustin Viziru, cu care are o relație specială. Lucian a dezvăluit, în timpul conversației cu Măruță, că el a fost cel care l-a învățat pe Augustin la multe „prostii”, deși poate ar părea exact invers, din exterior, Augustin fiind catalogat drept „băiatul rău”. „Eu l-am învățat la toate prostiile: cazino, alcool.. La femei, nu. Aici poate el a început mai devreme decât mine”, a mai glumit actorul.

Lucian Viziru a suferit de miocardită

Lucian vede acum viața cu alți ochi, după experiența extrem de neplăcută prin care a trecut. Recent, artistul a dezvăluit că în urma unui RMN s-a ajuns la concluzia că a suferit la un moment dat de miocardită, acesta fiind motivul pentru care s-a confruntat cu probleme în ulltima perioadă.

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine”, spunea el recent.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net