Ce diagnostic a primit Lucian Viziru. Totul a fost descoperit în urma unui RMN!

Ultima actualizare:

Lucian Viziru a primit, în cele din urmă, un diagnostic din partea medicilor, după ce o bună perioadă de timp a stat internat în spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Lucian Viziru a dezvăluit de ce afecțiune suferă Foto: Captură Video
Lucian Viziru a dezvăluit de ce afecțiune suferă Foto: Captură Video

Îndrăgitul actor și-a petrecut și Revelionul, dar și începutul anului 2022 în spital, după ce a acuzat mai multe dureri în piept. La începutul acestei luni, Lucian Viziru povestea că ar fi chiar suspect de infarct, lucru care i-a îngrijorat pe admiratorii săi.

Ce diagnostic a primit Lucian Viziru din partea medicilor

Lucian Viziru a publicat un recent un nou videoclip pe platforma Youtube, acolo unde le-a povestit internauților cum au decurs analizele și ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Lucian a realizat, la îndrumarea medicilor, un set de analize, pentru a afla afecțiunea cu care se confruntă și care i-a dat bătăi de cap în ultima perioadă. 

Nu a fost cea mai ușoară perioadă pentru mine”, a ținut să reamintească Viziru în filmulețul de pe YouTube, fiind iritat de unele comentarii primite din partea utilizatorilor, care i-au reproșat că problemele sale cu inima ar fi cauzate de vaccinul anti-COVID pe care l-a făcut. 

Lucian Viziru a vorbit și despre răspunsul din partea medicilor, după ce aceștia l-au ținut sub observație și au lucrat la a-i pune un diagnostic. Actorul a explicat că a făcut un RMN, iar acolo medicii au găsit o explicație pentru problemele sale de sănătate. 

Lucian Viziru a avut miocardită

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40”, a explicat Lucian, adăugând, în stilul său caracteristic, și un plus de umor. „Efectele secundare ale vaccinului, care să zicem că sunt similare cu această miocardită, apar la 14-15 zile, dacă ar fi fost să fie așa, nu la 4, 5 luni”, a mai explicat el.

După ce a aflat diagnosticul, a fost întrebat de doctori dacă a trecut printr-o răceală sau poate chiar infecția cu coronavirus, acestea putând fi cauzele miocarditei. Artistul spune că de acum are însă șanse mari să se vindece complet și speră să își revină cât mai repede.

De asemenea, după ce a dezvăluit ce au descoperit medicii, Lucian Viziru i-a rugat pe urmăritorii săi să nu îl mai asalteze cu mesaje în care îl acuză de diverse lucruri - cum ar fi exemplul cu vaccinul, menționat anterior.

Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul. Nu are nicio legătură vaccinul cu problema mea (..) Au fost și foarte mulți care mi-au urat „însănătoșire grabnică” și vă mulțumesc foarte mult”, a mai spus Lucian Virizu în mediul online.

Lucian Viziru, perioadă grea la început de an

Lucian Viziru și-a speriat admiratorii când, în primul filmuleț din această „serie”, a apărut pe patul de spital, cu o branulă în mână, explicând cu ce probleme se confruntă. Actorul a mărturisit ulterior că la spital a fost internat la Terapie Intensivă și a avut atacuri de panică, fiindu-i frică inclusiv să adoarmă.

A fost dureros. Când enzimele au ieșit pozitive am făcut pe mine, la figurat. M-au băgat într-un salon de Terapie Intensivă unde eram monitorizat în permanență, au început atacurile de panică. Mi-era frică să adorm”, povestea el.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net