«Viziru juca plat, n-avea stofă de actor»

Ultima actualizare:

Eugen Patriche (71 de ani), scenaristul telenovelelor care au făcut audiențe record la postul Acasă TV, continuă, pentru Click!, seria dezvăluirilor şocante, despre actorii cu care a colaborat.

În cartea sa, ”Două vieţi – Amintiri despre televiziune”, pe care o va lansa în curând  și care se anunță deja spaima vedetelor, Eugen a povestit și despre prestația fraților Viziru: ”Augustin nu avea talent şi dacă i s-a oferit un rol principal şi a ieşit bine, a început să se creadă actor”, a scris Patriche. 

2010 Augustin Viziru  a jucat în urmă  cu cinci ani în  ”Iubire și Onoare”
2010 Augustin Viziru a jucat în urmă cu cinci ani în ”Iubire și Onoare”

Dar mai acid a fost la adresa lui Lucian: “În «Lacrimi de iubire», Lucian jucase plat, n-avea stofă de actor, dar era extrem de arogant, nici nu considera că poate fi altceva decât protagonist! Mai târziu viața l-a făcut să renunțe la asemenea fumuri. Pe afișul serialului «Numai iubirea» figura și poza lui, deși nu jucase în film, exceptând faptul că făcuse pe escorta Gabrielei Spanic” (n.r.- în film, cei doi au bifat doar un sărut franțuzesc). 

Eugen Patriche
Eugen Patriche

Contactați de reporterii Click!,  Augustin n-a vrut să comenteze, însă Lucian i-a răspuns lui Eugen la provocare: ”Pot să spun că mie nu mi-au plăcut replicile scrise în telenovelă de domnul scenarist şi nici cartea nu am să i-o citesc pentru că am altceva mai bun de citit. Am mai spus asta şi nu mă sfiesc, replicile erau proaste şi le-am schimbat cu domnul regizor în proporţie de 30 până la 50%. Erau probleme mari la dialoguri. Adevărul doare şi am demonstrat în ce am jucat că am stofă de actor”.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png