Lucian Viziru, suspect de infarct. Cum s-a filmat pe patul de spital VIDEO

3 ianuarie 2022

Pentru Lucian Viziru noul an nu a venit nu a venit deloc cu vești îmbucurătoare. Actorul nu a putut lăsa problemele în anul care tocmai a trecut, fiind în prezent interat în spital, în urma unei afecțiuni grave. 

image
Lucian Viziru, suspect de infarct Foto: Captură Video

Îndrăgitul actor și-a anunțat admiratorii că de o perioadă de 4 zile se află în spital, în urma unei probleme de sănătate deloc ușor de trecut cu vederea. Se pare că artistul este suspect de infarct, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl cunosc și admiră.

Lucian Viziru a publicat un videoclip pe platforma Youtube, în care apare pe patul de spital, cu branula în mână, explicându-le urmăritorilor săi că anul 2022 a început cum se poate mai rău pentru el. Cântărețul se află intenat la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin sub strictă supraveghere, fiind suspect de infarct. Iată ce a declarat!

stanga
dreapta
lucian augustin jpg
lucian viziru2 jpg
lucian viziru3 jpg

Lucian Viziru, suspect de infarct, internat în spitala

Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.

Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative

A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul pe contul său personal de Youtube.

Lucian Viziru spune însă că în prezent simte ceva mai bine și că abia așteaptă să ajungă acasă. Se pare că actorul le-a mărturisit urmăritorilor săi că a avut atacuri de panică și palpitații, gândindu-se în ultimele ore la ce este mai rău. Fanii săi l-au încurajat însă prin mesaje de susținere și i-au urat însănătoșire grabnică.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png