Lucian Viziru, suspect de infarct. Cum s-a filmat pe patul de spital VIDEO

Ultima actualizare:

Pentru Lucian Viziru noul an nu a venit nu a venit deloc cu vești îmbucurătoare. Actorul nu a putut lăsa problemele în anul care tocmai a trecut, fiind în prezent interat în spital, în urma unei afecțiuni grave. 

Lucian Viziru, suspect de infarct Foto: Captură Video
Lucian Viziru, suspect de infarct Foto: Captură Video

Îndrăgitul actor și-a anunțat admiratorii că de o perioadă de 4 zile se află în spital, în urma unei probleme de sănătate deloc ușor de trecut cu vederea. Se pare că artistul este suspect de infarct, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl cunosc și admiră.

Lucian Viziru a publicat un videoclip pe platforma Youtube, în care apare pe patul de spital, cu branula în mână, explicându-le urmăritorilor săi că anul 2022 a început cum se poate mai rău pentru el. Cântărețul se află intenat la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin sub strictă supraveghere, fiind suspect de infarct. Iată ce a declarat!

Lucian Viziru, suspect de infarct, internat în spitala

Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.

Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative

A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul pe contul său personal de Youtube.

Lucian Viziru spune însă că în prezent simte ceva mai bine și că abia așteaptă să ajungă acasă. Se pare că actorul le-a mărturisit urmăritorilor săi că a avut atacuri de panică și palpitații, gândindu-se în ultimele ore la ce este mai rău. Fanii săi l-au încurajat însă prin mesaje de susținere și i-au urat însănătoșire grabnică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net