Plecat de 7 ani în Germania, Lucian Viziru, și-a încheiat socotelile cu țara natală: “Nu vreau să mai aud de România”

Ultima actualizare:

  Lucian Viziru, soţia sa, Ema, şi fiul Mihai s-au stabilit de 7 ani în Germania
Lucian Viziru, soţia sa, Ema, şi fiul Mihai s-au stabilit de 7 ani în Germania

A plecat din România cu şapte ani în urmă şi a luat viaţa de la capăt în Germania. Lucian Viziru (44 de ani) a dat celebritatea obţinută în telenovele în ţara natală, pe o viaţă liniştită de antenor de tenis în Germania.

A plecat cu toată familia, soția Ema şi băieţelul Mihai, şi nu are de gând să se mai întoarcă vreodată în România. Lucian Viziru nu este, de altfel, singurul artist care a dat România pe traiul mult mai liniştit dintr-o ţară civilizată din Europa.

În urmă cu mulţi ani, Lucian Viziru făcea furori întâi în trupa „Gaz pe foc” unde activa ca solist, apoi în serialele de mare succes difuzate la Acasă TV alături de fratele său, Augustin Viziru, de Adela Popescu sau de Nicoleta Luciu. Lucian avea pe atunci milioane de fani în toată ţara, însă acele vremuri au apus.

În 2010, burlacul dorit de mai toate femeile din România, s-a aşezat la casa lui şi s-a căsătorit cu frumoasa Ema. La patru ani însă de la căsătorie, mai precis în 2014, aceştia şi-au făcut bagajele şi au plecat cu tot cu băieţelul lor Mihai, atunci în vârstă de doar trei ani, să se stabilească în Germania, unde s-au adaptat foarte repede. 


  Talentul pentru tenis l-a moştenit de la bunicul
Talentul pentru tenis l-a moştenit de la bunicul

Lucian şi-a găsit un job de antrenor de tenis şi câştigă bani frumoşi în Germania. Nici gând să se mai întoarcă vreodată în România! “Nu mai vreau să aud de România, ăsta e adevărul! Îmi doresc ca fiul meu să crească în alt mediu decât cel din Bucureşti, cum am crescut eu. Vreau să aibă parte de o educaţie nemţească. Eu nu eram aşa. Am făcut ce m-a tăiat capul mereu”, a declarat artistul, la Antena Stars. 

Lucian Viziru e antrenor de tenis şi câştigă foarte bine

Lucian nu s-ar mai întoarce acum în ţara natală decât în vizită. Pandemia de coronavirus l-a împiedicat însă să o facă, iar dorul de cei dragi de acasă a început să-i dea târcoale. „Acum, pe pandemie, am stat mai mult pe acasă şi mi s-a făcut puţin dor de ţară. Eu vorbesc germana de la 5 ani, nu mi-a fost greu să mă adaptez aici. Soţia mea, Ema, e nutriţionist, specialist în bucătărie vegană. Cu Mihai, fiul meu, e problematic acum pentru că merge o zi da, una nu, la şcoală. Trebuie să fac cu el lecţii acasă. E dificil”, a mai spus Lucian.


  Lucian nu şi-a mai văzut fratele, pe Augustin, de 4 ani
Lucian nu şi-a mai văzut fratele, pe Augustin, de 4 ani

Artistul îşi doreşte foarte mult ca fiul său Mihai (10 ani) să devină jucător profesionist de tenis şi să moştenească talentul pentru acest sport din familie. De altfel, fiul lui Lucian Viziru e campion al Germaniei la tenis, la grupa lui de vârstă. Fostul solist al trupei ”Gaz pe Foc” spune că dorinţa de a-l vedea pe Mihai în circuitul ATP este o datorie de familie, pentru că bunicul lui, Gogu Viziru, a fost unul dintre jucătorii emblematici ai României înainte de perioada Năstase-Ţiriac.

«Vreau să-mi văd nepoţica»

“Încă mai joc şi eu la veterani. Merg la turnee. Nu prea mai aveam ce să fac în România în domeniul meu de activitate. A fost visul meu să mă fac actor, am reuşit şi asta. Şi în televiziune ajunsesem sus. A venit provocarea asta de a fi antrenor de tenis în Germania. Vreau să-l învăţ şi pe Mihai. În Germania se câştiga bine din tenis. Mihai are ureche muzicală, ştie sa cânte şi la pian. Mi-aş dori însă să fie jucător de tenis profesionist. Pentru asta îl pregătesc”,  a mai declarat Lucian Viziru.


  Augustin Viziru are o fetiţă, Maria (6 luni)
Augustin Viziru are o fetiţă, Maria (6 luni)

Lucian Viziru e foarte apropiat de fratele său, Augustin, care a devenit recent tătic de fetiţă. Pentru că Augustin nu a putut ajunge în Gemania din cauza carantinei, Lucian speră să-şi vadă nepoţica la vară sau măcar de Sărbători. “Cu Augustin nu m-am văzut de patru ani. A vrut să vină zilele astea pe la mine, dar nu poate pentru că trebuia să stea în carantină. Mă bucur pentru el ca i-a venit fetiţa asta pe lume. Mi-a zis că nu poate să stea de dorul ei nici o zi la mine. Mama a fost anul trecut pe aici, a stat vreo trei luni la noi. Sper să reuşim să venim la vară în România să-mi văd şi eu nepoţica”,  a mai spus fostul solist de la „Gaz pe foc”.

Dragoş Moştenescu: «Îmi merge bine în Anglia, nu mă întorc»


  Dragoş Moştenescu şi soţia sa Luminiţa s-au stabilit la Londra
Dragoş Moştenescu şi soţia sa Luminiţa s-au stabilit la Londra

Dragoş Moştenescu (53 de ani), cunoscutul interpret al lui Costel Jurcă din serialul “La Bloc”, s-a stabilit de aproape 3 ani la Londra. Anul trecut, actorul şi-a chemat acolo toată familia, pe soţia sa Luminiţa, şi pe cei trei copii, Elena, Ana şi Luca. Actorul şi-a găsit un loc călduţ în industria spectacolelor de umor.


  Luminiţa Moştenescu, alătrui de cei trei copii: Elena, Ana şi Luca
Luminiţa Moştenescu, alătrui de cei trei copii: Elena, Ana şi Luca

”Sunt plecat de aproape 3 ani şi locuim în Londra. Vara trecută mi-am adus şi familia, cu căţel cu tot. Luca are 12 ani şi e în clasa 7-a (a cincea după sistemul românesc), iar fetele, gemenele Elena şi Ana, sunt a şasea (a patra după sistemul românesc) şi pot spune că s-au integrat rapid şi foarte bine. Momentan lucrurile merg foarte bine aici – exceptând această perioadă dificilă pentru toţi – nu am motive de reconsiderare a deciziei”, a declarat actorul, pentru Click!

CRBL: «Am renăscut în Spania»


  CRBL, soţia sa, Elena, şi fiica Alessia o duc bine în Spania
CRBL, soţia sa, Elena, şi fiica Alessia o duc bine în Spania

Eduard Andreianu, alias CRBL (42 de ani) s-a mutat şi el în Spania. Cântăreţul a plecat cu soţia sa, Elena, care este coregraf, dar şi cu fetiţa lor, Alessia, în vârstă de zece ani. Dacă la începuturi veneau destul de des în România, din luna septembrie 2020 ei s-au mutat definitiv în Spania.”Noi ne-am luat inima-n dinţi şi am plecat! Ne integrăm aşa uşor, uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte, foarte mult” a declarat CRBL, la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV.

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png