Augustin Viziru a povestit cum a furat dintr-un magazin: «Am zis că ne arestează»

Ultima actualizare:

Augustin Viziru a fost invitat în cadrul unui podcast de pe platforma YouTube, acolo unde a povestit o întâmplare mai puțin cunoscută de publicul care îl admiră. Actorul a dezvăluit că a furat dintr-un magazin în adolescență, experiența fiind una destul de neplăcută pentru el.

Augustin Viziru a povestit cum a furat dintr-un magazin Foto: Captură Video
Augustin Viziru a povestit cum a furat dintr-un magazin Foto: Captură Video

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a fost invitat recent în podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouYube. Actorul a povestit întâmplări amuzante din cariera sa și și-a amintit și cum în adolescență a furat pentru prima și ultima oară.

Cum a furat Augustin Viziru dintr-un magazin din Anglia

Dacă în seriale a tot primit, de-a lungul timpului, roluri de „băiat rău”, iată că în realitate, viața „periculoasă” nu e întocmai pe placul actorului. Acesta și-a amintit cum la 16 ani a furat dintr-un magazin un obiect pe care și-l dorea, chiar dacă tatăl său l-a povățuit încă de când era mic să nu pună mâna niciodată pe ceva ce nu îi aparține. 

 „Am furat o singură dată, eram în Anglia. Noi aveam școală de fotbal și plecam în turnee peste tot, în Anglia, Spania, Italia, Franța, văzusem toată Europa în lung și-n lat numai cu autocarul. (..) Aveam 15 sau 16 ani.

Când am ajuns în Anglia, în subordine eu aveam o grupă de copii de 12 sau 13 ani. La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. (..)

Eu n-am avut nicio intenție, dar el a ieșit afară cu parfumul, toată echipa de copii a văzut ce a făcut ala. Și toată lumea a zis că, gata, merge treaba”, și-a început actorul povestea.

Primul lucru pe care l-a furat a fost un tac

Pasionat de biliard, primul lucru pe care actorul l-a furat a fost un tac. „Eu nu furasem niciodată. (..) Țin minte și acum că era un perete mare numai cu walkman. A trecut tot valul de echipe, că erau și rezerve, 22 de copii, și au mai rămas doar vreo 10 sau 12 care se bălăngăneau așa pe raft după ce au trecut. Toată lumea a început să fure de acolo. (..)

Am văzut un tac de snooker frumos, superb. Era vreo 700 de lire. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea… Băi, o adrenalină și niște emoții ce am avut atunci nu poți să îți dai seama. În momentul în care am ieșit afară: Așa ușor e? Și am zis că nu mă opresc”, a povestit actorul.

Augustin Viziru a decis, astfel, să își mai încerce o dată norocul. În Anglia, acesta era însoțit de secretara tatălui său. Aceasta l-a rugat pe Augustin să fure pentru ea o fustă. Din păcate, el a fost prins de angajata magazinului. A fugit, nu a avut probleme cu poliția, însă experiența de atunci l-a lăsat cu un gust amar și și-a promis că nu va mai fura niciodată nimic.

Țin minte că stăteam într-un camping pe undeva. Cele mai urâte două ore din viața mea. De atunci nu am mai pus mâna pe nimic niciodată. Simțeam că îmi zboară inima din piept efectiv. Dacă auzeam o sirenă de poliție ziceam că e gata, ne-a luat. Am zis că ne arestează și așa mai departe. Aia a fost experiența mea de hoț. Nu sunt bun, îmi tremură mâinile, am emoții”, a încheiat actorul.

Puteți să ascultați cum povestește actorul întâmplarea începând de la 1:35:41.

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net