EXCLUSIV Augustin Viziru, primul interviu după ce a câștigat Ferma. Totul despre premiu, viața de tătic și botezul Mariei

Augustin, topit după micuța lui
Augustin, topit după micuța lui

Joi seara, 3 decembrie, încă un sezon din reality-show-ul "Ferma: orășeni versus săteni" a ajuns la final. Câștigătorul premiului cel mare de 50.000 de euro este actorul Augustin Viziru (40 de ani). El și-a încercat norocul la această emisiune și acum cinci ani, dar din păcate s-a ales cu mâna tăiată într-o finală live de neuitat. În anul în care a făcut de toate și a devenit tată, anul de pandemie, s-a întors în ferma de la Cocani, județul Dâmbovița, și a câștigat concursul de la Pro TV.

 • Click!: Felicitări pentru premiul câștigat! A doua oară a fost cu noroc. Te-ai gândit ce vei face cu cei 50.000 de euro?

Augustin Viziru: Mulțumesc! Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.

 • Te-a surprins propunerea de a participa din nou la "Fermă", după ce acum 5 ani ți-ai tăiat mâna acolo?

Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz!

 • Cu cine te-ai sfătuit înainte de a accepta propunerea?

Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie.

 • De ce ți-a fost cel mai frică atunci când ai acceptat propunerea?

Înainte de a deveni tată, obișnuiam să mă arunc cu capul înainte, să nu mă gândesc atât de mult la pericole. Acum lucrurile s-au schimbat, trebuie să fiu alături de fetița mea. Iar într-o astfel de competiție, probele sunt dificile și uneori periculoase, așa că mi-am dorit să am mai multă grijă, având totuși în cap dorința de a câștiga.

 • Ce sentiment ai avut când ai ajuns din nou în ferma de la Cocani? Probabil că n-ai mai fost acolo de la accident.

Au fost niște situații destul de ciudate, parcă eram acolo, dar era alt loc. Când intram în camera în care dormeam, mă treceau tot felul de amintiri, majoritatea neplăcute.

 • Ce ți s-a părut cel mai greu în acest show? Cât ai slăbit?

Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută.

 • Cu cine vei păstra legătura după show? E cineva cu care nu vei mai vorbi?

Ideea este că eu nu sunt un tip ranchiunos, viața de zi cu zi e una și viața din Fermă e cu totul alta. E ca într-un meci de box – te bați, cineva câștigă, iar la final te iei în brațe și strângi mâna adversarului. Dacă m-aș întâlni cu oricare dintre ei, nu am nicio problemă să stăm de vorbă.

 • Deși a fost an de pandemie, la tine a fost cu de toate. Ai participat la două reality-show-uri, ai filmat pentru două pelicule și ai devenit tată. Tu cum ai descrie 2020?

2020 a fost foarte intens. Eu nu prea cred în chestii de genul, dar toate cunoștințele mi-au spus că totul se va schimba la momentul în care voi avea un copil. Sunt bucuros că am ajuns la maturitate, am înțeles meseria. Acum mă concentrez strict pe fetița mea. Apoi voi reveni la ceea ce știu să fac, adică film.

Augustin Viziru e topit după fiica sa


  Augustin, topit după micuța luiFoto: Instagram
Augustin, topit după micuța luiFoto: Instagram
 • Cum te-a schimbat faptul că ai devenit tată?

Cu siguranță, cred că acum pot spune că sunt bărbat cu adevărat. Nu este ușor să crești un copil, dar simt că te face un om mai bun. De când a venit fetița mea pe lume, am alte priorități. Vreau să fiu alături de ea la fiecare prim pas: un gângurit, o ridicare, un pas.

 • Pe când botezul? Fratele tău și familia lui vor veni și ei?

Eu mi-am botezat fetița, pentru că așa era normal, dar eu nu îmi prezint foarte mult viața personală (n.r. Maria este născută pe 14 iunie). Dacă lucrurile vor reveni la normal, poate la anul îi vom face și petrecerea, să poată veni toată lumea să o vadă și să o sărbătorească, în adevăratul sens al cuvântului.

 • De când nu te-ai mai văzut și ai mai vorbit cu Lucian, fratele tău?

Cu fratele meu nu am mai vorbit de azi! M-a sunat mai devreme să vadă ce fac și am stat de vorbă în stilul nostru caracteristic. Așa sunt discuțiile noastre. Când suntem mai supărați, ne sunăm și ne înveselim unul pe celălalt.

 • Cum te aștepți să fie anul viitor?

Mă aștept să fie așa cum vreau eu, totul depinde de mine. Dacă îmi pun ceva în cap, trebuie să iasă. Cu cât o să trag mai tare de mine, cu atât fetița mea o să aibă mai multe de învățat de la mine. Vreau să fac lucruri bune în viață, ca să fie mândră de tatăl ei.

Accident groaznic în finala de acum 5 ani

30 mai 2015 a fost o zi pe care Augustin Viziru nu o va uita, cu siguranţă. Atunci a avut loc finala reality-show-ului “Ferma vedetelor”, de la PRO TV, cand s-a accidentat grav la mâna stângă, cu toporul. Și atunci a vrut să împuşte marele premiu de 50.000 de euro şi a fost la un pas de a-şi împlini visul, însă o clipă de neatenţie l-a trimis direct la spital. În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă, după ce toporul s-a dezechilibrat şi l-a lovit.

Citește și:

FOTO Adorabil! Augustin Viziru a împlinit 40 de ani și a tăiat tortul cu fetița lui în brațe!

Ea îl face tătic pe Augustin Viziru. Frumoasa blondă e gravidă în 8 luni

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
camion thor24 1200 jpg
neymar plange brazilia jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png