EXCLUSIV Augustin Viziru și Anca Dinicu, numele surpriză din sezonul 4 al serialului «Vlad»

6 septembrie 2021
image
Augustin Viziru va juca în ultimul sezon din serialul ”Vlad”foto: arhiva personală/Instagram

Ultimul sezon al serialului "Vlad" începe luni, 6 septembrie, de la ora 21:30. Iar surprizele vor apărea cu fiecare episod, căci pe lîngă Silviu Mircescu și Codin Maticiuc, despre care v-am spus deja, în poveste mai apar personaje noi, despre care aflați în exclusivitate din Click!

Sezonul patru și ultimul al serialului ”Vlad” are o mulțime de surprize, iar una dintre acestea este că regizorul și producătorul Jesus del Cerro nu mai face parte din echipa de producție.

Apoi, mai apar câteva personaje noi în poveste, care vă vor surprinde. Este vorba de cele interpretate de Codin Maticiuc și Silviu Mircescu, ambii actori cu experiență în producții de cursă lungă. În plus, am aflat că vom avea și alți actori în roluri speciale, și anume Augustin Viziru (41 de ani), câștigătorul reality show-ului "Ferma vedetelor", și Anca Dinicu (31 de ani), alias simpatica Gina Felea din "În puii mei". Ce personaje vor interpreta cei doi rămâne de văzut în viitoarele episoade.

image
Anca Dinicu este cel mai nou nume din serialul ”Vlad”, de la Pro TVfoto: arhiva personală

O altă surpriză, observată din imagini, este că personajul lui Anghel Damian, Adrian Anuței, apare mai mult, are un look nou, mai sexy, mai interesant. Au trecut doi ani de când am înțeles că cine iubește nu iartă și am descoperit povestea lui Vlad Pop din serialul "Vlad" de la Pro TV. Cel care îl lăsă în urmă pe Adrian Anuței pentru a începe un elaborat plan de răzbunare împotriva celor pe care i-a iubit, dar l-au trădat. Însă, cum nimic nu e ușor în viață, ne-a fost clar că trebuie să cunoaștem fața întunecată a răzbunării.

În cel de-al patrulea sezon și ultimul, Vlad trebuie să dea cărțile pe față și să demaște adevărul, păstrând în minte faptul că, la final, totul se plătește!

Citește și:

Olimpia Melinte a născut o fetiță! Actrița din serialul „Vlad”: „O iubesc până la cer și înapoi!”

INTERVIU Letiția Vlădescu, actrița-cameleon: "Îmi doresc un personaj mai apropiat de caracterul meu"

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
BeFunky collage (18) jpg
vangelis afp jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub anda adam cluj png
15 1  6 col ed sheeran gettyimages 926240594 jpeg
BeFunky collage (19) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg