Andreea Marin, săgeţi către Mihaela Rădulescu. «Nu au fost lucrurile dorite aşa de mine»

Ultima actualizare:

Relaţia dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu şi presupusa lor rivalitate au ţinut ani buni primele pagini ale ziarelor. Cele mai faimoase femei din lumea televiziuni române au fost mereu comparate, şi prin prisma faptului că au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, Ştefan Bănică Jr. Cătălin Măruţă a ţinut să o întrebe pe Andreea Marin despre acest subiect, în cadrul podcastului său, “Acasă la Măruţă”.

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, la "Masked Singer"
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, la "Masked Singer"

Andreea Marin a încercat să dea un răspuns cât mai elegant la întrebarea “Cum te înţelegi cu Mihaela Rădulescu”, deşi a avut şi nişte mici săgeţi îndretpate către diva de la Monaco. Cele două au fost la mai multe emisiuni împreună, ultima fiind “Masked Singer”, unde Andreea a fost Muma Pădurii, iar Mihaela a fost în juriu. Însă Zână a mărturisit că, deşi s-au înţeles bine la aceste show-uri, ea şi Mihaela nu au nimic în comun şi nu păstrează legătura de vreun fel, în afara platourilor de filmare. Mai mult, Andreea a ţinut să sublinieze că ea nu a dorit vreodată ca lumea să creadă că există un conflict între ea şi Mihaela.

"Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi", a spus Andreea Marin, la podcastul "Acasă la Măruţă". 

Cătălin a plusat şi a întrebat-o pe Andreea de unde a pornit discuţia despre rivalitatea lor, dar Zâna a preferat să nu comenteze.

"E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine", a adăugat Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu, jigniri la adresa Andreei Marin

Unul dintre cele mai mari scadaluri în care au fost implicate Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin a fost în 2012, când diva de la Monaco a apărut în nişte stenograme dintr-un dosar fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, legat de disparţie lui Codruţ Marta. În discuţiile apărute la dosar, Mihaela a folosit cuvinte jignitoare la adresa Andreei. 

“Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin e unicul motiv pentru care îmi sare țandăra”, spunea, la acea vreme, Mihaela Rădulescu.

La auzul acestor cuvinte, Andreea Marin a declarat că Mihaela e obsedată de ea. ” Pentru mine e de neînțeles, poate că acum nu mai e obsedată. Eu nu pot folosi așa limbaj nici într-o discuție privată”, a spus, la rândul ei, Andreea Marin. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net