Andreea Marin, săgeţi către Mihaela Rădulescu. «Nu au fost lucrurile dorite aşa de mine»

Relaţia dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu şi presupusa lor rivalitate au ţinut ani buni primele pagini ale ziarelor. Cele mai faimoase femei din lumea televiziuni române au fost mereu comparate, şi prin prisma faptului că au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, Ştefan Bănică Jr. Cătălin Măruţă a ţinut să o întrebe pe Andreea Marin despre acest subiect, în cadrul podcastului său, “Acasă la Măruţă”.

andreea marin mihaela radulescu jpeg
Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, la "Masked Singer"

Andreea Marin a încercat să dea un răspuns cât mai elegant la întrebarea “Cum te înţelegi cu Mihaela Rădulescu”, deşi a avut şi nişte mici săgeţi îndretpate către diva de la Monaco. Cele două au fost la mai multe emisiuni împreună, ultima fiind “Masked Singer”, unde Andreea a fost Muma Pădurii, iar Mihaela a fost în juriu. Însă Zână a mărturisit că, deşi s-au înţeles bine la aceste show-uri, ea şi Mihaela nu au nimic în comun şi nu păstrează legătura de vreun fel, în afara platourilor de filmare. Mai mult, Andreea a ţinut să sublinieze că ea nu a dorit vreodată ca lumea să creadă că există un conflict între ea şi Mihaela.

"Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi", a spus Andreea Marin, la podcastul "Acasă la Măruţă". 

Cătălin a plusat şi a întrebat-o pe Andreea de unde a pornit discuţia despre rivalitatea lor, dar Zâna a preferat să nu comenteze.

"E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine", a adăugat Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu, jigniri la adresa Andreei Marin

Unul dintre cele mai mari scadaluri în care au fost implicate Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin a fost în 2012, când diva de la Monaco a apărut în nişte stenograme dintr-un dosar fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, legat de disparţie lui Codruţ Marta. În discuţiile apărute la dosar, Mihaela a folosit cuvinte jignitoare la adresa Andreei. 

“Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin e unicul motiv pentru care îmi sare țandăra”, spunea, la acea vreme, Mihaela Rădulescu.

La auzul acestor cuvinte, Andreea Marin a declarat că Mihaela e obsedată de ea. ” Pentru mine e de neînțeles, poate că acum nu mai e obsedată. Eu nu pot folosi așa limbaj nici într-o discuție privată”, a spus, la rândul ei, Andreea Marin. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg