Rădulescu și Marin, 6 scandaluri uriașe! Uite câte vorbe grele și-au aruncat divele!

image
Scandalurile dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin par să nu se oprească niciodatăfoto: PRO TV

Cele două eterne rivale au fost mereu în linia întâi în showbiz-ul autohton, și datorită carierelor, dar și din cauza animozităților. Mihaela Rădulescu și Andreea Marin țin din nou prima pagină a ziarelor, după ce România TV a dat publicității o convorbire telefonică pe care Mihaela a purtat-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soț timp de patru ani. Jignirile la adresa Andreei Marin sunt evidente, însă acesta nu este primul caz în care Mihaela e tăioasă cu rivala ei. Iată câte confruntări au avut!

1. Mihaela Rădulescu: «Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra»

Mihaela Rădulescu (49 de ani) a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin, cu care e rivală de-o viaţă. Zilele trecute, postul de știri România TV a publicat stenogramele respective: Diva îi reproşează lui Elan că ea nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea ei, "Alegerile Mihaelei". Mihaela nu este deloc blândă în exprimare. "Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere", se arată în interceptările DNA. Dar acest scandal nu este primul, căci divele au o istorie îndelungată în acest sens, mai ales că au împărțit și același bărbat, pe Ștefan Bănică. Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook. Iată pe ce motive s-au mai contrat!

simeon stalpnicul png
Mihaela Radulescu, Stefan Banica, Andreea Marin

2. Campania pentru fiica Lianei Stanciu 

În 2007, Mihaela şi Andreea au răbufnit într-un context care a ţinut ţara cu sufletul la gură. La momentul respectiv, ambele încercau să o ajute pe Liana Stanciu, prin colectarea de fonduri pentru fetiţa ei, Teodora, diagnosticată cu o maladie cumplită. Invitată în emisiunea lui Robert Turcescu, de la Realitatea TV, “Zâna” a citit un sms pe care tocmai îl primise de la Mihaela: “Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”. 

“Nu ştiu cum am atacat eu campania (n.r. campania pentru Teodora), atât timp cât banii sunt în conturile Lianei. Contează în ce cont se depun banii?”, şi-a justificat Andreea demersul.

3. Tema adopției la distanță

În august 2008, cele două dive s-au contrat pe tema adopţiei la distanţă. După ce Andreea a anunţat că a adoptat un băieţel din China şi o fetiţă din Niger, Mihaela a subliniat că aceste demersuri ale vedetelor “sunt trucuri pentru imagine”. “Nu mă interesează să îi dau nici o replică Mihaelei Rădulescu”, a fost răspunsul “Zânei”.

simeon stalpnicul png

4. Lansări simultane în afaceri

În iunie 2009, după ce a deschis Mihaela un magazin cu articole pentru copii, “Picioru’ gras”, a lansat şi Andreea o linie -vestimentară pentru be-beluşi, „Violet”, spre finalul anului. În luna noiembrie a aceluiaşi an, divele şi-au lansat cărţile în acelaşi loc, la Târgul Gaudeamus, în aceeaşi zi, la diferenţă de 2 ore.

5. Colege la TV, la Realitatea TV, în 2012

În 2012, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au acceptat să prezinte câte o emisiune la acelaşi post de televiziune, deţinut de omul de afaceri Elan Schawartzenberg, fostul soţ al Mihaelei. “Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, declara Mihaela într-un interviu pentru “PRO TV Magazin”.

simeon stalpnicul png
andreea marin in picioare

6. S-au contrat și la "Uite cine dansează", la PRO TV

În 2007, PRO TV a reușit imposibilul și le-a adus în aceeași emisiune pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu. Este vorba despre "Uite cine dansează", unde Mihaela a fost prezentatoare, iar Andreea, jurat. Nu a fost deloc liniște în platou, căci cele două s-au dezlănțuit. Încă din începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoștință cu vedetele concurente, Răduleasca a prezentat juriul și nu s-a putut abține înainte să o menționeze pe rivală: „Iată o situație pe care trebuie să o depășim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”.

După dansul primei perechi, Mihaela a invitat-o din nou pe Andreea Marin la o „discuție”: „Andreea, iar revin la tine, pentru că chiar trebuie să vorbim și asta o să facem în continuare. Glumesc!”.

simeon stalpnicul png
raduleasca pistol andreea marin

O nouă săgeată a fost aruncată de prezentatoarea show-ului către jurată după dansul Oanei Zăvoranu: „Zâna cea bună, sau rea, să vedem!”. Iar pentru că Andreea s-a declarat cunoscătoare în ale dansului, Mihaela a numit-o „profesionistul”. „Nu sunt profesionist”, a răspuns „Zâna”, iar Răduleasca a ripostat: „Mai devreme ai zis că ești profesionist”.

Apogeul „înțepăturilor” dintre cele două a avut loc după dansul lui Sandu Lungu cu Raluca Netca. Andreea s-a ridicat în picioare pentru a comenta momentul, însă pentru că nu era timpul potrivit iar emisiunea era în întârziere, Răduleasca a pus-o imediat la locul ei: „Stai jos, că nu era momentul tău, stai jos că era momentul lui Florin! Andreea, aici eu sunt șeful!”. Iar „Zâna” nu s-a mai putut abține să riposteze: „Așa te las eu să crezi!”.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Putin   GettyImages 525048528 jpg
Formula E la Timișoara FOTO Ștefan Both jpg5 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg