Dan Negru, dezvăluiri despre fostele neveste ale colegului Ștefan Bănică: “Andreea și Mihaela au ștaif și sunt sexy”

image
Ștefan Bănică este acum coleg cu Dan Negru, la "Next Star" (Antena 1)

Dan Negru (49 de ani) este urmărit de coincidențe. După ce a lucrat, deopotrivă, cu cele mai talentate și mai frumoase prezentatoare tv, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, veșnicele rivale, iată că de câteva luni Ștefan Bănică Jr. îi este coleg, la “Next Star“ (Antena 1),

Generația de Aur a prezentatorilor tv din România, după anii 90, este reprezentată de Andreea Marin (45 de ani), Dan Negru și de Mihaela Rădulescu ( 50 de ani), vedetele care și acum adună un munte de audiență. De-a lungul vremii, Dan a colaborat cu ambele vedete, ba în calitate de amfitrioni, la evenimente, ba în cadrul unor emisiuni de divertisment, legând cu ele o prietenie strașnică, pe viață. Ca o coincidență, iată că Dan Negru îl are coleg, de câteva luni, pe Ștefan Bănică Jr (52 de ani), solistul care le-a invitat pe ambele dive la Oficiul Stării Civile, pentru oficializarea poveștilor de dragoste. Cu Mihaela a bifat un mariaj de doi ani ani, în perioada 1997-1999, iar cu Andreea, între anii 2006-2013.

Andreea Marin și Dan Negru, două dintre numele grele ale divertismentului autohton png
Andreea Marin și Dan Negru, două dintre numele grele ale divertismentului autohton

Ștefan Bănică le-a avut în pat, Dan Negru, pe scenă

Dan Negru are numai cuvinte de laudă la adresa fostele neveste ale colegului său: “Am avut șansa să prezint la tv atât cu Mihaela, cât și cu Andreea, și sunt de departe profesioniste de televiziune. Nu aveau deloc dorința de a fura vorba coprezentatorului și generozitatea asta o simte publicul. Sunt foarte sexy și adevărate profesioniste și, deși eu vorbesc mult, nu mi-au tăiat niciodată vorba. În plus, ambele mă sunau cu o zi înainte ca să afle ce cravată și costum voi purta, la evenimente, pentru a se asorta cu mine, din punct de vedere vestimentar“, a declarat Dan pentru Click!

image
Ștefan Bănică este acum coleg cu Dan Negru, la

Iar în urmă cu doi ani, Negru  a mai făcut furori cu mesajul exploziv postat pe contul său de Facebook, la adresa Mihaelei: “Răduleasca e brand mişto de MILF (mamă sexy pe care bărbații o vor în pat – n.r.), Negru, de Revelioane, iar Esca, de ştiri. Din războiul meu de 20 de ani cu PRO am învăţat sa fug din calea mărcilor înregistrate şi să încerc să descopăr drumuri noi“.

Dan Negru și Andreea Marin, soț și soție într-o scenetă

Ca o amintire amuzantă, tot din seria coincidențelor fără număr, Andreea Marin și Dan Negru au fost și soț și soție, însă doar pentru o oră, într-o amuzantă scenetă filmată în urmă cu 21 de ani, pentru emisiunea “Știrile de sâmbăta asta”, difuzată de TVR.

Ștefan Bănică Jr a bifat căsnicii furtunoase atât cu Mihaela, cât și cu Andreea Marin. Iată ce spunea Andreea, în 2013, după divorț: “Am încercat să fac ceva până în ultima clipă. E dificil când de celălalt om te-a legat o mare dragoste. Dar nu e o dramă. Ne trebuie maturitate astfel încât să depășim aceste momente. Poate nici eu nu voi simți drept comodă o viitoare relație a fostului meu soț, dar nu o să spun asta niciodată, o să țin pentru mine. Vă asigur”, a declarat ea, într-un interviu televizat. Ștefan s-a căsătorit între timp cu marea lui iubire, Lavinia Pârva, cu care de altfel fotoreporterii Click! l-au și surprins, pe când era încă însurat cu Andreea.

Citește și:

EXCLUSIV Dan Negru, şomer de lux: «Pot trăi din chirii, nu accept orice emisiune»

Ce compliment deocheat i-a făcut Dan Negru Mihaelei Rădulescu

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
image png
bursa merit elevi jpg
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png