Andreea Marin, despre scandalurile cu Mihaela Rădulescu: "Am deranjat prin succes. De la ea a început totul, nu de la mine"

image
Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu colaj Click!

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu a fost readus în discuție în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Sunt ani de zile de când cele două dive se înțeapă reciproc, iar Andreea Marin a vorbit și acum în termeni duri la adresa rivalei sale, Mihaela Rădulescu. Andreea Marin (47 de ani) a dat vina pe Mihaela Rădulescu pentru tot circul făcut în toți acești ani.

Andreea Marin a atins și subiectul sensibil al căsătoriei cu Ștefan Bănică junior, bărbat pe care divele l-au “împărțit”, cum s-ar spune, în perioade diferite din viața lor. Practic prima care l-a luat de soț pe Bănică junior în 1997 a fost Mihaela Rădulescu, care nu a rezistat lângă acesta decât doi ani. Andreea Marin a fost și ea căsătorită cu Bănică junior la câțiva ani diferență, în 2006, cei doi având împreună și o fiică, pe Violeta. Zâna a negat însă vehement că ar exista vreo legătură între căsnicia ei cu Ștefan Bănică Jr și războiul dintre ea și Mihaela Rădulescu.

“Cât de deplasat e să gândești că cineva se marită doar pentru că a mai fost altcineva căsătorit cu acel om. Trebuie să fii bolnav. Am deranjat prin succes. De aici au început tot felul de răutăți, dar ele nu au pornit niciodată de la mine. De la Mihaela Rădulescu a început totul, nu de la mine. La un moment trebuia să ripostez și eu, pentru că agresivitatea era prea mare. Realitatea de azi arată clar unde e fiecare si Dumnezeu e acolo sus”, au fost vorbele Zânei, la emisiunea lui Denise Rifai.

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au avut șase scandaluri de notorietate de-a lungul vremii. Cel mai sonor însă a fost cel în care Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco i-a adus jigniri de neconceput Andreei Marin, rivala ei de-o viaţă. “Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin e unicul motiv pentru care îmi sare țandăra”, spunea atunci Mihaela Rădulescu. Nici Zâna nu s-a lasat mai prejos, declarând că Mihaela este obsedată de ea. ” Pentru mine e de neînțeles, poate că acum nu mai e obsedată. Eu nu pot folosi așa limbaj nici într-o discuție privată”, a mai spus diva la Kanal D.

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
edi iordanescu selectioner jpg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png