Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea: «Este ceva penal, o mizerie!»

Ultima actualizare:

Oana Roman este furioasă la culme din cauza unei firme de cosmetice care i-a furat imaginea pentru a-și face reclamă. Întâmplarea a enervat-o din calea afară pe soția lui Marius Elisei, care a expus întreaga situație pe contul personal de Instagram. 

Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea
Oana Roman, atac furibund la adresa unei firme de cosmetice care a profitat de ea

Oana Roman a avut parte azi de o experiență care a înfuriat-o la culme, după ce o firmă de cosmetice a profitat de imaginea ei, pentru a face reclamă produselor.

Citește și Oana Roman, pipăită pe sâni de Marius Elisei! Pozele le-au făcut chiar ei publice

Oana este foarte activă pe social-media și a devenit o adevărată influencerița, care adeseori alege să promoveze anumite servicii și produse pe care le consideră calitative și, în consecință, le recomandă si urmăritorilor ei. 

Azi, vedeta a descoperit cu stupoare că patronul unei firme de cosmetice, puțin cunoscute, a decis să facă reclamă folosindu-se de o imagine trucată a Oanei Roman. 

Reclama cu pricina constă dintr-o fotografie a Oanei Roman, care promovează un produs de la anumit brand de cosmetice, doar că produsul a fost înlocuit, astfel încât să pară că vedeta s-a afiliat cu o altă firmă. 

image

Vedeta a reacționat imediat și a expus pe Instragram înșelătoria. Oana Roman și-a avertizat fanii ca nu cumva să se ia după reclama respectivă, deoarece nu a promovat niciodată așa ceva. Influencerița a subliniat că imaginea ei a fost folosită în mod ilegal și a publicat poza reală și poza trucată.

Screenshot (1) png

,,Aceasta este o înșelătorie, un fake oribil. Au furat poza în care aveam în mână o cremă și au pus o declarație 100% falsă. Este ceva penal. Este o mizerie și vă rog să nu cădeți în capcană. Mi-au furat și modificat poza. S-au folosit de imaginea și de numele meu. Totul este o înșelătorie."

Oana Roman, în război cu Iulia Albu

Oana Roman, fiica fostului premier al României, a devenit una dintre cele mai incisive prezențe în showbiz și nu ezită să taxeze pe oricine îndrăznește să o critice în vreun fel. 

Citește și VIDEO Oana Roman îi dă replica Iuliei Albu: «Iz de gaiță pe prispa casei»

Una dintre marile adversare ale Oanei Roman este criticul de modă Iulia Albu, care i-a comentat de multe ori ținutele într-o notă negativă. În cadrul emisiunii ,,Poliția Modei", Iulia Albu a spus despre Oana Roman că are o vestimentație de prost-gust, iar influenceriță i-a dat imediat replica printr-o postare acidă pe social-media. 

Oana Roman i-a reproșat Iuliei Albu că este lipsită de bun-simț și a insinuat că are o părere mult prea bună despre sine. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net