Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu: «I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!»

S-a făcut, în sfârșit, dreptate! Oana Roman a deschis cutia Pandorei și a făcut declarații incisive chiar în ziua în care Maria Băsescu a fost evacuată din vila de protocol! Oana spune că s-a făcut dreptate pentru Mioara Roman, care a fost evacuată și ea din același imobil din Primăverii în 2012, după ce Guvernul de atunci a dispus să fie aruncată în stradă!

Oana și Mioara Roman, date afară din  vila de protocol din Primăverii, în 2012 Sursa: FAcebook
Oana și Mioara Roman, date afară din vila de protocol din Primăverii, în 2012 Sursa: FAcebook

Miercuri, la prînz, a început mutarea din vila de protocol din Primăverii a Mariei Băsescu. Mai mulţi muncitori au venit, miercuri dimineaţă, să o ajute soţia lui Traian Băsescu cu pregătirile de evacuare.

Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut vila aflată în proprietatea R.A.-A.P.P.S. ( Regiei Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat), după ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități.

Oana Roman și mama sa, Mioara Roman, au trecut prin același scenariu în 2012, când fosta soție a lui Petre Roman a fost evacuată tot din aceeași vilă din Primăverii. Așadar, roata s-a întors! Oana a făcut declarații incredibile pe marginea acestui subiect.

Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.

Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Mioara Roman si fiica ei, Catinca, au fost evacuate și ele vila de protocol din Primaverii, situată pe strada Gogol la numărul 2, vilă în care acestea își petrecuseră aproape 22 de ani din viață. Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis în 2012 evacuarea acestora. La acel moment, Traian Băsescu era președintele României.

"Voiau fix acea casă și nu alta!"

Chiriaşa Mioara Roman şi-a luat atunci adio cu lacrimi în ochi de la vila din Primăverii. Echipa RA-APPS i-a încărcat toate lucrurile în doar două ore, iîn 12 maşini pline ochi!

Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, ne-a mai spus Oana, satisfăcută că, în sfârșit, istoria a făcut dreptate.

cub oana roman basescu animat gif

Traian Băsescu, externat miercuri din spital

Traian Băsescu a fost externat miercuri, 30 martie, din clinica de la Bruxelles, unde fusese internat, după ce a acuzat probleme la plămâni și la inimă. Tot miercuri, Maria Băsescu a părăsit vila de protocol unde locuia.

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securității, miercuri, 23 martie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și deptul de a mai locui în vila de protocol din Primăverii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net