Oana Roman, plină de viață și zâmbitoare, la prima ieșire mondenă după Covid: «Mi-a fost mai rău după boală»

Ultima actualizare:

Oana Roman a fost prezentă, miercuri seara (29 martie), la o prezentare de modă, organizată în București. A fost prima ieșire mondenă a vedetei, după ce a fost bolnavă de Covid-19, iar Oana a vorbit despre acest episod. 

Oana Roman, la un eveniment monden foto; Click!
Oana Roman, la un eveniment monden foto; Click!

Oana Roman a venit la un eveniment cu ștaif care s-a organizat în centrul Capitalei. Într-o rochiță scurtă neagră, care i-a lăsat picioarele la vedere și un sacou roz, fiica lui Petre Roman a fost plină de energie și bucuroasă că a putut ieși în oraș. Oana a fost bolnavă de Covid, la începutul lunii martie, dar a reușit să treacă peste relativ ușor. Vedeta a povestit, pentru Click!, că a avut mai multe probleme după, însă, când i-a fost destul de rău. Din fericire, totul a trecut, iar Oana a făcut și un test de anticorpi și stă bine și la acest capitol. 

“Am 35.000 de anticorpi după Covid! Am avut o formă ușoară, mi-a fost însă mai rău după. Marius a scăpat, deși a stat cu noi. Nu am nimic la plămâni, dar mi-a fost rău după!”, a spus Oana Roman, pentru Click!.

Oana Roman a făcut Covid după doi ani de pandemie

La începutul lui martie, Oana Roman a dezvăluit că s-a infectat cu SARS-CoV-2, deși a avut grijă încă din primele luni ale pandemiei, în 2020. Vedeta a povestit, pe pagina sa de Instagram, că a luat tratement încă din prima zi și că a stat șapte zile în carantină.

”Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi (n.red. 8 martie) testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine (n.red. 9 martie) sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala doi ani, dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.  

Mioara Roman a luat virusul de la o colegă de cameră

Și Mioara Roman a fost infectată cu SARS-CoV-2, la finalul lunii ianuarie. Cel mai probabil, ea a luat virusul de la o colegă de cameră, de la azilul de lux unde este internată pentru tratamente. Oana a povestit, la acea vreme, că nu i-a spus, inițial, mamei sale că e bolnavă de Covid, pentru a nu o panica. De altfel, Mioara a avut o formă asimptomatică și nici nu a simțit boala, iar fiica ei i-a spus de testul pozitiv de abia după ce s-a vindecat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net