Oana Roman, probleme cu Marius Elisei? „Ne-am separat!” Ce s-a întâmplat între cei doi?

Oana Roman nu este nici acum refăcută după Covid! Vedeta se confruntă cu o serie de efecte adverse post Covid, precum nas fonfăit, amețeli și oboseală. Fiica ei, Isabela, a contactat și ea virusul. Singurul care a scăpat a fost Marius Elisei, de care Oana s-a separat pe perioada cât a fost infectată.

oana roman marius elisei jpg
Oana Roman și Marius Elisei au trecut printr-un divort Sursa: Instagram

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. Vedeta a fost infectată cu Covid 19, la final de pandemie, și o trage și acum. Oana se resimte de pe urma bolii și se cofruntă cu simptome post Covid, destul de supărătoare.

Vorbesc pe nas, am un fonfăit, am grețuri și obosesc. Nu am nici pe departe moralul intact. Încerc totuși să mă bucur de ai mei și să nu mă agit prea tare pentru că obosesc”, a anunțat Oana, pe Instagram.

„Și Isa a luat Covid, numai Marius a scăpat!“

Oana a reușit să o infecteze și pe fiica ei, Isabela, deși a fost foarte atentă și s-a autoizolat încă de la primele simptome. Singurul din familie care a scăpat, deocamdată, de virus este soțul ei, Marius Elisei, de care Oana a stat separată o perioadă de vreme.

Și Isa a avut Covid, Marius nu, deși a stat cu noi. Ne-am separat cât de cât și am avut grijă să nu interacționăm. El a scăpat! Am stat departe cât am avut COVID. Plus că el, așa cum am tot spus, nu e foarte încântat să apară în public prea des”, a explicat Oana „separarea” de moment de soțul ei Marius Elisei.

oana roman mama mioara roman jpeg
Mioara Roman este internată la azil Sursa: Instagram

„Mama s-a recuperat!”

Oana Roman a avut de tras în ultima vreme și cu mama ei, Mioara Roman. În ianuarie, aceasta a contactat Covid de la o colegă de cameră, din azilul de lux unde era internată. Pe 22 februarie, Mioara Roman a fost internată de urgență la spital, din cauza unei infecții la rinichi.

Mama este bine, a avut și ea o perioadă grea, dar s-a recuperat și este ok. Mai ales acum, când nu mă simt așa în formă, sunt foarte liniștită să știu că este bine și este îngrijită.

Merg des la ea și aștept să vină vremea să pot ieși cu ea la terasă, la plimbare. Mama are nevoie de multe terapii și de îngrijire. Ele nu se pot face acasă la fel de bine ca acolo unde este acum. Plus că îi place mult acolo, are multă atenție.

O văd mai des decât o vedeam când locuia singură și vine acasă la masă destul de des. Terapiile de care are nevoie sunt zilnice. Calitatea vieții ei depinde de gradul de confort pe care îl are, în funcție de ce nevoi are ea acum” , a mai spus Oana.

Mioara Roman este internată de mai multă vreme într-un azil de lux, unde primeşte cele mai bune îngrijiri. Mioara Roman (80 de ani) suferă și de Parkinson ( o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor).

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
sinucidere ploiesti
mobilizare Rusia Foto captură video
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg