Oana Roman, prima apariție după Covid. Cu ce problemă a rămas vedeta: «Încerc să îmi revin»

Vinerea trecută, testul făcut de Oana Roman a ieșit pozitiv, așa că vedeta nu a scăpat nici ea de Covid, deși 2 ani a reușit să fenteze boala. Oana a revenit joi pe rețelele sociale cu un video și cu un mesaj despre efectele pe care le resimte. 

Oana Roman. Foto: Instagram
Oana Roman. Foto: Instagram

La spartul târgului, cum se spune, după doi ani în care a fost precaută, Oana Roman s-a infectat cu virusul SARS-COV-2 și a stat 7 zile în izolare.  „Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Am reușit să fentez boala doi ani, dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Iată că joi, 10 martie, vedeta a apărut și cu imagini video pentru fanii ei de pe Instagram și a povestit că a rămas cu ceva efecte post-covid, destul de deranjante: vocea îi este afectată dar, spune ea, în rest se simte bine.

"Ne vedem la față după mai bine de o săptămână în care am avut Covid-19, iar acum încerc să-mi revin pentru că am rămas cu vocea fonfănită. Este un lucru care nu-mi trece, dar am înțeles că mai multe persoane au trecut prin asta și se pare că o să treacă. În rest sunt bine, Isa este și ea bine", a declarat Oana Roman pe pagina ei de Instagram. 

Cele mai comune simptome care persistă după Covid-19 

Un studiu realizat în Italia și citat de doc.ro vorbește despre simptomele post-covid cu care cei mai mulți pacienți vindecați s-au confruntat. Printre acestea se numără și răgușeala, despre care atrăgea atenția și Oana Roman, în filmulețul de mai sus.

  • Oboseala cronică. Cei care au fost în stare mai gravă în spital rămân, și după teoretica vindecare, extrem de slăbiți. Unii nu mai reușesc să urce scările singuri, alții obosesc după orice activitate fizică. 
  • Problemele de respirație. Pe lângă oboseală, majoritatea rămân și cu probleme de respirație și cu palpitații. Persoanele care au avut Covid pot rămâne și cu o răgușeală specifică laringitei, care persistă însă mai mult timp decât în cazul unei răceli obișnuite.
  • Durerile de cap și puterea de concentrare scăzută sunt alte urmări ale coronavirusului.  
  • Căderea părului. Pacienții ajunși la o clinică de recuperare germană se plâng și de căderea abundentă a părului.  
  • Probleme la nivelul psihicului. Depresia, stresul, nesiguranța, anxietatea sunt stări care se declanșează la cei care au trecut prin experiența Covid. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net