Oana Roman, infectată cu Covid! „Am stat șapte zile în izolare!”

Ultima actualizare:

Oana Roman a fost infectată cu Covid 19! Vedeta a reușit să fenteze virusul pînă pe final de pandemie, dar iată că l-a luat și ea până la urmă!

Oana Roman a stat șapte zile în izolare Sursa: Facebook
Oana Roman a stat șapte zile în izolare Sursa: Facebook

Oana Roman s-a simțit rău încă de miercurea trecută și și-a anunțat fanii de pe Instagram. Oana s-a autoizolat imediat la domiciliu, iar, vineri dimineață, testul rapid Covid a ieșit pozitiv. Din fericire, membrii familiei sunt bine și nu au luat virusul.

Miercurea trecută, v-am spus că, deodată, m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață, a ieșit testul negativ, dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri”, a povestit Oana, în această dimineață, fanilor de pe Instagram.

„Am avut o formă ușoară!”

Vedeta a avut o formă ușoară a bolii și a luat tratamentul adecvat.

Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala doi ani, dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Acum Oana de abia așteaptă să iasă din casă, după o săptămână de izolare.

Oana a aflat, vineri dimineață, că are Covid Sursa: Instagram
Oana a aflat, vineri dimineață, că are Covid Sursa: Instagram

Și Mioara Roman a avut Covid!

Mioara Roman a fost infectată cu SARS-CoV-2, la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci fosta soție a lui Petre Roman a luat virusul de la o colegă de cameră, din azilul de lux unde a fost internată de fiica ei, pentru a fi îngrijită cum trebuie.

Din fericire, Mioara Roman a trecut cu bine prin bolaă și nu a avut niciun simptom. A fost doar izolată timp de șapte zile. Pe 21 februarie însă, Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital cu o infecție la rinichi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net