Oana Roman, cel mai important sfat primit de la omul ce i-a fost ca un tată: "Acesta este cel mai mare regret al meu"

Ultima actualizare:

Oana Roman a mărturisit la podcastul "Fără filtre" că regretă extraordinar de mult că nu l-a ascultat pe omul pe care vedeta îl consideră ca un tată. Vedeta a recunoscut că a rănit foarte multe persoane din această cauză, inclusiv pe soțul ei Marius Elisei.

Oana Roman, cel mai important sfat primit de la omul ce i-a fost ca un tată
Oana Roman, cel mai important sfat primit de la omul ce i-a fost ca un tată

Oana Roman a fost invitată la podcastul "Fără Filtre" unde a vorbit despre relația cu un om foarte important din viața ei, despre care vedeta spune că i-a fost un al doilea tată și anume artistul Ion Talent, tatăl lui Pepe.

Soția lui Marius Elisei a recunoscut că a avut dintotdeauna o fire impulsivă și că acest aspect i-a dăunat în relația cu ceilalți. 

De asemenea, Oana Roman a dezvăluit că cel pe care îl consideră un al doilea părinte a încercat să o învețe să-și controleze firea vulcanică și i-a dat mai multe sfaturi în această privință. 

Din păcate, vedeta a recunoscut că nu a putut urma aproape niciodată sfaturile sale despre cum să-și gestioneze emoțiile doarece ea a fost dintotdeauna o fire pătimașă, fapt ce i-a afectat relațiile cu cei dragi. 

Vedeta a mărturisit cu foarte multă sinceritate, că adeseori a adresat cuvinte grele oamenilor dragi, deși aceste persoane nu meritau. Mai mult, Oana Roman a dezvăluit că atitudinea ei impulsivă a afectat inclusiv relația cu Marius Elisei. Oana Roman a recunoscut că cel mai mare mare regret al ei este faptul că i-a fost adeseori dificil să-și controleze reacțiile și că a rănit oamenii din jurul ei.

"Cu timpul și cu anii a trebuit să mă temperez. Foarte mulți ani mi-au trebuit ca să pot face asta. Nu reușea nimeni să mă facă să înțeleg că trebuie să fiu mai puțin vulcanică, mai puțin repezită. Acum mullți ani, un om care mie îmi este foarte drag, celebul Ion Talent, adică Ion Pascu, tatăl lui Pepe, m-a văzut cum sunt și mi-a spus așa: "Primul gând ce-ți vine să-l spui uită-l. Numără până la 50 și apoi trage aer în piept, dacă ești supărată, scrie mesajul, dar nu-l trimite"", povestește Oana Roman. 

Oana Roman dezvăluie cum l-a rănit pe Marius Elisei

Oana Roman a menționat că vorbele pe care le adresează celor dragi în momentele de supărare nu vin din suflet, însă oamenii sunt oricum răniți de reacțiile ei. Vedeta a recunoscut că în ultima vreme a reușit să își mai domolească reacțiile, dar că această atitudine vehementă face parte din personalitatea ei. 

"Am momente când vin nervii ăia mari și nu stau să mă mai gândesc, când mă enervez spun lucruri pe care nu le simt. Fac un circ, mi-a și trecut și am și uitat, da pentru ceilalți este mai greu să înțeleagă. Dacă e un lucru pe care aș vrea să-l chimb, am rănit niște oameni spunând niște vorbe pe care nu le meritau, am spus niște vobe la la nervi dintr-un impuls. Acesta este cel mai mare regret al meu. Sunt mai mulți oameni cărora le-am spus chestii nasoale rău și Marius a înghițit multe de la mine.", a mărturisit Oana Roman. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net