Oana Roman, urmărită de probleme! Cu ce sechele a rămas mama vedetei după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Ultima actualizare:

Oana Roman este urmărită de ghinion. La finalul lunii ianuarie, fiica fostului premier dezvăluia că mama sa a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, deși Mioara Roman este vindecată, se pare că a rămas cu câteva sechele în urma infectării. 

Oana Roman este îngrijorată din cauza stării de sănătate a mamei sale
Oana Roman este îngrijorată din cauza stării de sănătate a mamei sale

Mioara Roman se află de mai multe luni internată într-o clinică destinată îngrijirii persoanelor vârstnice. Este foarte bine îngrijită, iar personalul de acolo se comportă exemplar cu cei aflați în clinică, mărturisea Oana Roman, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click! la finalul anului trecut. 

Deși s-a vindecat și nu mai este pozitivă pentru coronavirus, mama Oanei Roman a rămas cu sechele de ordin neurologic, conform afirmațiilor pe care le-a făcut Oana, în platoul emisiunii Antena Stars. 

Cu ce sechele a rămas Mioara Roman după ce afost infectată cu virusul SARS-Cov-2

Oana a povestit că mama ei este mai agitată, uită lucruri mai des și i se pare că a suferit modificări de ordin temperamental. Mama Oanei a fost consultată de un medic, iar vedeta spera ca cea care i-a dat viață să se simtă mai bine cât mai curând. 

"După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman povestea că Mioara este internată într-o clinică modernă și i se permite să revină acasă atunci când dorește, pentru a petrece timp în compania familiei. De altfel, Oana a declarat că merge adesea cu Mioara în oraș, la coafor și îi face micile capricii pentru a-i aduce zâmbetul pe chip. 

Marius Elisei nu a renunțat la fotbal după operația de la genunchi 

Din nefericire, Mioara Roman nu este singurul membru al familiei Oanei care întâmpină probleme de sănătate. Marius Elisei a ajuns pe mâna medicilor în urmă cu câteva zile. Oana a dezvăluit care a fost motivul pentru care fostul ei soț și actual partener de viață a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu este vorba despre ceva grav. Bărbatul a suferit o intervenție chirugicală la nivelul genunchilor în urmă cu trei ani și este nevoit să meargă la control periodic pentru a sigura că totul este în regulă. 

Pasiunea lui Marius pentru fotbal este foarte mare, așadar iubitul Oanei continuă să practice acest sport chiar și după ce a fost operat la genunchi. Anual efectuează un RMN pentru a identifica dacă au apărut noi probleme la nivelul genunchilor. 

  „El se duce o dată pe an să-și facă un control la genunchi, pentru că el s-a operat la ligamente acum trei ani. În fiecare an se duce să-și facă un RMN ca să vadă cum e genunchiul. Se duce la fotbal în continuare și se mai lovește. Și când se mai lovește și îl doare puțin, el se duce să-și mai facă un RMN”, a povestit Oana.   

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net