Am aflat unde trăiește cu adevărat Mioara Roman. Locul în care este îngrijită mama Oanei Roman este total diferit

Ultima actualizare:

Cu poftă de viață, savuroasă și cu multă energie, Oana Roman a stat de vorbă cu noi, cei de la Click!, iar discuția, mai ceva ca o bârfă la cafea, a decurs de parcă ne-am cunoaște de-o viață. Fiica lui Petre Roman are cuvintele la ea, știe ce și cum să răspundă, nu se teme de întrebările jurnaliștilor, iar răspunsurile sunt pe măsură. Conversația, transformată într-un interviu despre mama sa, dar și alte detalii pe care le vom dezvălui pe parcurs, a decurs lin, fără supărări, semn că întâmplările din viața au făcut-o puternică, iar curiozitățile oamenilor nu o mai ating.

Descoperiți împreună cu noi cum este pentru Oana Roman să se ocupe de mama sa, în vârstă de de 82 de ani, care are câteva probleme de sănătate specifice vârstei. Mulți ar spune că e o povară, însă aflați de la noi cum stau lucrurile, de fapt, și cum se descurcă cele două  în viața de zi cu zi.

Reamintim că Mioara Roman este internată de câteva luni într-un centru în care este îngrijită de cele mai bune cadre medicale.

Oana și Mioara Roman
Oana și Mioara Roman
  • Cum mai este mama ta? Știu că a avut COVID ...

Mama nu a avut niciun simptom, este vaccinată cu trei doze, de asta nici nu i-am zis. Am aflat întâmplător, pentru că îi testează periodic acolo unde este ea, așa am și aflat. Mama este mai ok cu sănătatea, este mai bine acum, pentru că face masaj, face kinetoterapie, gimnastică, are un program foarte bine pus la punct, are tratament, face un tratament care este adecvat acum, iar pentru asta este acum.

Eu ies cu ea în oraș, merg cu ea la coafor, la manichiură, vine acasă la masă, ea este într-o clinică de geriatrie, dar sunt și rezidenți cu probleme mai mari decât ea. Ea este ok. Doar că trebuie ajutată, trebuie să i se facă toate aceste tratamente.

  • Dar cât costă?

Costă destul de mult, da. Însă are și o pensie bună, dar ne descurcăm, mai punem și noi, ne descurcăm.

  • Dar tu faci un lucru minunat, ai grijă de mama ta orice ar fi

Nu e simplu, neapărat, dar eu trebuie să știu că ea este bine, iar eu am ales cel mai bun loc ca ea să fie foarte bine. Când o văd și îmi spune că e foarte bine, îi pune masa, îi strânge masa, au grijă să-și ia tratamentul

  • Are un confort, până la urmă ...

Da, are un confort. Acolo e practic un hotel. Sunt condițiile sunt foarte luxoase, este în centrul Capitalei, lângă parcul Kiseleff, eu merg la ea la două zile, vine acasă, mergem la coafor, când vrea mergem la restaurant, la o cafea. Dacă era singură la ea acasă îi era foarte complicat, așa e ca și cum are apartamentul ei, dar cu toate beneficiile astea, toată îngrijirea de care are nevoie, asistență medicală.

  • Deci nu e vorba de un azil, cum s-a mai spus?!

E departe de a fi un azil. E o clinică de super lux, un hotel de patru stele. Sub nicio formă nu poate fi numit azil, este o clinică într-un hotel luxos. Au restaurant, lobby, sală de sport, au tot ce au nevoie acolo.

  • Dar tatăl tău s-a mai interesat de mama ta? Dânsul întreabă de ea?

Eu când vorbesc cu el îi povestesc, îți dai seama, despre ea. Normal.

  • Dar cu dânsul cu mai ești? 

Măi, nu apucăm să ne vedem foarte des, din păcate, pentru că și eu sunt foarte ocupată, dar, în rest, suntem ok, ne întâlnim, vorbim, mai vine pe aici. În măsura timpului pe care îl avem atât eu, cât și el ne întâlnim. Săptămâna asta am zis că merg la el la birou, că el lucrează acum la Institutul Revoluției și are un birou frumos în centru și i-am zis că zilele astea trec pe la el la birou. Suntem ok.

 Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net