Oana Roman, amenințată cu bătaia de un infractor periculos, fiul unui fost polițist!

Ultima actualizare:

Oana Roman a publicat în mediul online un mesaj amenințător, cu injurii și conținut ce cu greu poate fi redat, pe care l-a primit de la un bărbat necunoscut, despre care a aflat ulterior că este un individ periculos, certat cu legea. 

Oana Roman, amenințată cu bătaia de fiul unui fost polițist Foto: Instagram
Oana Roman, amenințată cu bătaia de fiul unui fost polițist Foto: Instagram

Oana Roman a fost amenințată în mediul online cu bătaia, după ce a publicat pe contul personal de Instagram mai multe filmulețe în secțiunea „Story”. Se pare că ceva din ceea ce a zis Oana Roman în video-urile respective l-a supărat atât de tare pe un bărbat încât a simțit nevoia să o amenințe și să o înjure pe aceasta. 

Oana Roman, amenințată cu bătaia pe internet

Numai de dietă vorbești! Ai un tupeu mai ceva ca un pușcăriaș. De nu aș bate la tine ca surdu-n tobe”, este doar o parte din mesajul redactat de bărbatul în cauză, restul neputând fi reprodus.

Oana Roman a publicat mesajul în cauză, alături de fotografia celui care i l-a trimis, atenționându-și comunitatea cu privire la acesta. „Dacă din întâmplare cunoașteți acest personaj sinistru, feriți-vă de el. E periculos”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii respective, părând afectată de mesajul de amenințare pe care l-a primit.

La scurt timp, se pare că Oana Roman a primit mai multe informații cu privire la cel care a amenințat-o. Barbatul, pe numele său Adrian Ștefanian, este de multă vreme certat cu legea, fiind condamnat în trecut la ani buni de închisoare. Acum, acesta este liber. Mai mult decât atât, Oana a specificat că acesta ar fi fiul unui polițist. 

Personajul care mă înjura și mă amenința cu bătaie azi dimineață este un infractor periculos cu multe dosare penale și cu ani grei de închisoare. Acum pare că este liber. Și în continuare periculos”, a scris fiica fostului premier al României.

Cine este Adrian Ștefanian, bărbatul care a amenințat-o pe Oana Roman

Se pare că bărbatul care a amenințat-o pe Oana Roman este, într-adevăr, certat cu legea. Acesta a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Constanța la 8 ani de închisoare, în regim de detenție, după ce ar fi torturat doi tineri. Bărbatul este fiul fostului polițist Emanuel Ștefanian.

Ștefanian a agresat în 2013 și un judecător, după ce acesta i-ar fi atras atenția să nu mai urineze pe stradă. Atunci, bărbatul l-a înjurat, urmărit în trafic și amenințat cu moartea pe  judecătorul Ciprian Coadă. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net