Oana Roman și Marius Elisei, 9 ani de relație. Totul a început de la un mesaj

Oana Roman (45 de ani) a împlinit 9 ani de iubire cu tatăl copilului ei, Marius Elisei, de care a divorţat în urmă cu un an. 

image

S-au împăcat şi se înţeleg mai bine ca niciodată. 

„Azi, 9 ani de la primul sărut, de la prima îmbrăţişare, de la prima zi a relaţiei noastre! 9 ani în care am primit o minune, o perfecţiune, dar şi multe încercări tare grele! Important e să mergem mai departe în lumina minunii noastre şi să luptăm împreună, oricât de greu ar fi uneori! Sper să avem această înţelepciune!”, a scris vedeta pe reţelele sociale. Ea şi-a amintit cum l-a cunoscut pe Marius. 

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet...ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu ştiam că, răspunzând la acel mesaj, viaţa mea se va schimba radical şi în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieţii”, spunea la început de an.

S-au împăcat la 4 luni de la divorț

La patru luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat în mod oficial! Fiica lui Petre Roman a spus atunci motivele care au determinat-o să-și ierte fostul soț și să-i mai acorde o șansă. “El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai declarat Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net