Oana Roman, dezgolită în patul conjugal. A pozat în lenjerie intimă

Ultima actualizare:

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, traversează o perioadă foarte bună. Fiica fostului premier, Petre Roman, are o famile frumoasă și o stare de spirit excelentă. Nici la capitolul încredere în sine nu stă deloc rău, dacă ar fi să judecăm după ultimile imagini distribuite de Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman s-a fotografiat în dormitorul conjugal
Oana Roman s-a fotografiat în dormitorul conjugal

Oana Roman și-a propus să slăbească și și-a îndeplinit obiectivul. Prin sport regulat, mese atent calculate și diferite tratamente corporale, Oana Roman a slăbit aproximativ 20 de kilograme, iar acum se simte foarte bine în propria piele. Este încrezătoare în forțele proprii și nespus de mândră de felul în care arată, așadar a avut curaj să pozeze provocator și să distribuie fotografiile pe internet. 

Oana Roman s-a fotografiat în patul conjugal, purtând o cămașă supradimensionată și lenjerie intimă. Lungimea cămășii i-a ascuns posteriorul, însă sânii au fost la vedere. În ciuda faptului că ipostazele în care s-a afișat au fost unele îndrăznețe, așa cum nu suntem obișnuiți să vedem din partea Oanei, se pare că vedeta s-a distrat pe cinste în timpul ședinței foto. 

Comentariile pozitive din partea fanilor nu au întârziat să apară, mulți fiind cei care au remarcat faptul că Oanei i se poate citi fericirea pe chip. "O femeie stilată, sexy. Ești o femeie adevărată în toată puterea cuvântului", "Vă admir și vă iubesc", "Superbă", au fost doar o parte dintre mesajele pe care Oana le-a primit din partea celor care îi urmăresc activitatea din mediul online. 

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme

Oana Roman a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme datorită procedurilor estetice noninvazive și a fastingului intermitent. Imaginile pe care le împărtășește internauților reflectă adevărul în totalitate! Ea a fost surprinsă la sfârșitul anului trecut la cumpărături, în Capitală, iar cert este că nu există diferențe între modul în care se prezintă pe Instagram și felul în care arată în viața de zi cu zi! 

Recent, Oana a povestit fanilor în ce constă dieta pe care o urmează. Fastingul intermitent presupune o pauză de 12 ore între masa de seară și prima masă din ziua următoare. În plus, vedeta a dezvăluit că nu mănâncă niciodată mai devreme de ora 13, iar când face acest lucru preferă să consume "doar o gustare" precum un un covrig, o banană sau un simplu baton proteic. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net